Wat is healen en magnetiseren?

magnetiseren

Over healen en magnetiseren, voor mij persoonlijk synoniemen, wordt veel gesproken. Vandaag neem ik jullie even mee naar wat er gebeurt tijdens healing. Healen wordt ook wel eens met helende handen genezen genoemd.


Wat is healen?

Met healen wordt er door de healer energie geleend vanuit het universum. Sommige noemen het i.p.v. universum healen met de engelen en dat is prima. Ieder zijn eigen definities. Het voelt vervolgens alsof je energie best letterlijk met je eigen energie pakt vanuit boven. Deze geef je vervolgens aan de persoon die de healing nodig heeft. Hoe je deze energie pakt is met de intentie om de ander te healen samen met visualiseren dat je dat doet. En vergeet niet, visualiseren kost ook kracht. Als de hulpbehoevende persoon gaten heeft in zijn energie, dat zie ik letterlijk alsof de aura van de persoon niet meer netjes rond het lichaam zit maar op sommige pekken mist, worden deze opgevuld. Vervolgens verwijnt de klacht van de persoon in kwestie.

Veelvoorkomende problemen tijdens het magnetiseren

Ik vind dat je magnetiseren kan leren, maar hoe je dingen aanvoelt ligt weer aan je hoofdgave. Als je heldervoelend bent kun je sneller voelen waar je mag healen bij iemand. Bij helderzien zie je de gaten, bij helderhoren krijg je het ingefluisterd, etc.. Toch kan er veel misgaan, vooral in het begin. Ik zal dat hieronder opsommen:

– Sommige mensen healen met hun eigen energie i.p.v. de energie van ‘boven’. Dit maakt diegene dan moe;
– Sommigen, zeker met de gave heldervoelen, nemen de klacht van de ander tijdens het healen over omdat ze zich niet weten af te schermen ervoor;
– Wat je doorgaans ook merkt is dat mensen soms vergeten dat magnetiseren niet de oplossing is voor alles. Voordat je aan magnetiseren begint mag je het doel van zowel jezelf als van de persoon die je wil healen duidelijk hebben. Je gaat natuurlijk geen gebroken botten healen, maar proberen een negatieve geest te healen terwijl die verdreven moet worden heeft even weinig zin. Een ander verhaal wordt het als het geen negatieve geest is maar een voorbijganger die verdwaalt is. Alles neemt niet weg dat healing wel altijd gewoon fijn kan voelen. Als het doel is de persoon wat beter te laten voelen, dan is dat natuurlijk goed;
– Sommige mensen staan met hun energie automatisch afgeschermd naar anderen. Het is dan lastig energie over te brengen aan deze personen.

Nederlands witte magie en magnetiseren: 

Engels: 16 soorten zwarte magie:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat is healen en magnetiseren?”