Toekomstvoorspellingen: juistheden en valkuilen

toekomstvoorspellingen

Er zijn veel factoren die meehelpen bij het voorspellen van de toekomst. In dit artikel leg ik niet uit hoe je de toekomst voorspelt, bijvoorbeeld met tarotkaarten, maar wat toekomstvoorspellingen eerlijk maakt.

nieuwsbrief

Hoe wordt een juiste toekomst gedaan?

Mensen die zich bezighouden met toekomstvoorspellingen gebruiken verschillende tools als automatisch schrift of hun gave, maar de kunst ligt hem vervolgens in het interpreteren van de voorspelling. Een juiste toekomstvoorspelling doe je als volgt: je laat dat wat je doorkrijgt dor de volgende punten gaan:

– De voorspelling is nu gemaakt: hoe groot is de kans dat de persoon waarover de voorspelling gemaakt is deze levensstijl aanhoudt? En hoe groot is de kans dat de persoon binnenkort op een ander pad gaat lopen waardoor je voorspelling niet meer aan kan sluiten? Benoem deze opties aan de persoon voordat je de voorspelling definitief noemt. Definitieve voorspellingen bestaan niet;

In hoeverre is dat wat jij doorkrijgt compleet los van jouw eigen mening? Wat het zou moeten zijn? Het maakt niet uit hoe stom jij bijvoorbeeld de businesswereld vindt. Als de persoon waarover de voorspelling gaat deze wereld fijn vindt, dan dien je zijn gevoel hierin te volgen voordat je de voorspelling uitspreekt. Zijn toekomst kan voor jou dus saai en onbelangrijk voelen, maar voor hem ligt dat totaal anders;

– Begrijp bij het voorspellen van de toekomst dat een persoon waarover de voorspelling gaat andere definities voor woorden aan kan houden dan jij. De mate waarin hij iets oneerlijk vindt en de mate waarin jij iets oneerlijk vindt kan erg verschillen. Ken jezelf dus!

Valkuilen bij toekomstvoorspellingen

Natuurlijk zijn er ook enkele valkuilen bij het voorspellen van de toekomst:

Men kan er naar leven, waardoor de voorspelling juist of juist niet uitkomt. Dan rest de vraag: in hoeverre was je voorspelling in eerste instantie al zuiver? Voelde je dat de persoon hiernaar zou leven? Had je de voorspelling dan beter niet kunnen doen? Dat zijn allemaal zaken die ik zou aanraden voordat je een voorspelling doet;

– Sommige mensen willen zich aan de toekomst vastklampen om hun leven en hoe deze nu loopt niet te hoeven voelen. Om houvast te krijgen. Als je dit voelt tijdens een reading, wijs diegene er dan op. Daar hebben ze veel meer aan dan een voorspelling waarvan deze ook nog eens wankel is omdat deze persoon in kwestie op dit moment erg beïnvloedbaar is;

Hoe dichterbij in de toekomst een voorspelling is, hoe zekerder het is dat deze uitkomt. Er kunnen zo min mogelijk afleidingen en andere paden tussen het moment nu en de voorspelling komen. Want nogmaals: het moment nu is waar je de voorspelling op baseert. Een tip is: als iemand bijvoorbeeld vraagt naar zijn sollicitatie dinsdag, voel eerst in of de baan wel is wat bij hem past en benoem dat vervolgens. Als je voelt dat de persoon deze baan erg graag wil, voel dan in of hij ook klaar is om zijn oude baan te verlaten. En de derde tip is: als die allemaal met ‘ja’ beantwoord zijn, benoem dan altijd: ‘zoals het er nu voorstaat’, want dat is zoals het is. Als die persoon morgen (maandag) besluit niet meer naar de sollicitatie te gaan. dan kan dat mooi rijmen met jouw voorspelling.

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Toekomstvoorspellingen: juistheden en valkuilen”