Spreuken

spreuken

Wat zijn spreuken?

Eigenlijk vallen vele zaken onder de noemer ‘spreuk’. Een spreuk helpt je om je energie te manifesteren om iets gedaan te krijgen. Sommigen vinden spreuken ook onder witte magie vallen.

nieuwsbrief

Waarvoor gebruik je een spreuk?

Een spreuk wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Vaak wordt een spreuk gebruikt om inzicht te verschaffen, maar nog vaker om een wens te versterken. Dit kunnen allerlei soorten wensen zijn. De wens voor meer vrienden, de wens voor meer geld, de wens voor afvallen, de wens dat het niet goed gaat met iemand die je niet aardig vindt, etc..

Bij de eerste uit de opsomming is de wens prima. De energie die je oproept vertaalt dat waarschijnlijk naar het meer laten zien van jezelf en het minder laten meeliften op andermans negatieve energie.

De tweede uit de opsomming is wat minder zuiver. Wat je kunt doen is deze omvormen. Als je bijvoorbeeld budgetcoach bent en je merkt een patroon van klanten die jou niet kunnen betalen dan kan je je wens omvormen. Vorm deze om naar dat je klanten innerlijke motivatie vinden om bij jou te komen en dat hun weg vrij wordt gemaakt; jij kan ze immers goed helpen en dat weet je.

De wens voor afvallen kun je breed laten. Soms heeft je onderbewuste die uitspraak nodig om voor je aan de slag te kunnen en soms komt er iets op je pad dat je inzichten geeft over je voedingspatroon. Maar stel de vraag dan ook breed en sta open voor tekens onderweg.

De laatste wens is natuurlijk negatief. Maar met vervelende tools en donkere rituelen kun je deze wens wel uit laten komen. Dat heet dan simpelweg het sturen van negatieve energie, soms ook zwarte magie genoemd.

 

Hoe voer je een spreuk uit?

Een spreuk gebruikt vaak een element uit de natuur. Zoals water, vuur, aarde of lucht. Water wordt volgens mijn boekje vaak gebruikt voor inzicht verschaffen, vuur om te beschermen of los te laten, aarde om te healen en lucht ook om inzicht te geven. Een donker ritueel wordt het als je een ander element gebruikt zoals een stukje van het menselijk lichaam.

 

Nieuwsgierig naar die donkere rituelen en hoe die eruit kunnen zien en hoe je die kunt herkennen (natuurlijk dus niet hoe je ze stuurt)? Bekijk het hier! Wist je dat mensen met spreuken zelfs ook kinderen verkopen als offer?

https://www.youtube.com/watch?v=0OuFwyUWirk

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Spreuken”