Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020

Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020

In dit artikel las je de vorige horoscoop. Vandaag lees je afhankelijk van je sterrenbeeld hoe de komende maand voor jou eruit ziet. Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor jou ligt. Of je deze kansen aanpakt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. Lees gauw de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020!De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020! Met deze maand uitgelicht: de weegschaal 24 september- 23 oktober

Dag lieve weegschaal. Lees hoe jouw komende maand wordt. En jij bent als jarige extra uitgelicht!

Voor jou een maand met vermoeidheid. Het is alsof je deze maand niet echt op één lijn zit met andere mensen. Probeer lekker dicht bij jezelf te blijven en weet je acties in je hoofd te verantwoorden. Dit zal helpen bij de vermoeidheid.

Deze maand zul je ook merken dat wat chronische kwaaltjes minder zullen zijn, zoals je neus. Geniet ervan en probeer na te gaan wat dit veroorzaakt. Als je dit tijdelijk mag ervaren, dan word je geholpen door de energie. Deze energie gaat op den duur weer weg: maar wat pakte die energie dan aan? Los dit op en je verbeteringen in gezondheid kunnen permanent worden.

Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Schorpioen: 24 oktober- 22 november

In de komende 30 dagen zul je je nek veel opmerken. Deze blijft maar zeuren. Dat komt omdat je omgeving deze dagen extra aandacht van je vraagt. Of eigenlijk eist. Je onderbewuste wil dat met je nek duidelijk maken. Wees dankbaar en kam je omgeving goed uit om je nekklachten op te lossen. Let bewuster op je grenzen en het ja zeggen.


Boogschutter: 23 november- 21 december

Hallo boogschutter! In deze 30 dagen zul je merken dat je zoekende bent en onrustig bent. Je zit in een nieuwe periode en er komen veranderingen voor je aan op het gebied van werk of wonen. Ga deze aan en probeer er niet om te zuchten, maar deze aan te gaan en er energie uit te halen. Zet situaties naar je hand en wees assertief, dat zijn jouw aandachtspunten deze maand.

Instagram

Steenbok: 22 december- 19 januari

Deze komende 30 dagen merk ook jij je nek extra op. Hij speelt op omdat je je pad momenteel niet bewandelt. Grijp je leven weer terug in plaats van het gevoel te hebben dat het leven je overkomt. Maak er een feestje van en laat negatieve gedachten los. Vind weer de oude gezellige jij en houd dit vast. Maak tijd voor plezier.


Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht een maand dat je je gekwetstheid wil aanpakken en mee wordt geconfronteerd. Je zult merken dat je veel slikt, letterlijk. Wees bewuster van je hooggevoeligheid en let op anderen die ook keelipjn hebben waardoor jij met hun keelklachten loopt. Het overnemen van pijnklachten van anderen speelt voor jullie watermannen deze maand extra, maar dat betekent dat deze gave altijd al in je zit.


Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een rustige maand waarin je veel rust zult vinden en bij kunt komen van een lange periode van veranderingen. Plan deze maand niet teveel en zeg wat meer nee op leuke uitjes. Onbewust zullen ze je toch heel moe maken omdat je eigenlijk gewoon even met jezelf en je eigen gedachten moet zijn. Pas dan wordt die chaos in je hoofd overzichtelijker.


Ram: 21 maart- 20 april

Beste ram, voor jou een maand waarin je gewoon heel hoog in je adem zit. Dingen gaan niet naar je zin en je hebt moeite met gronden. Let op situaties waarin je erg in de knoei zit met je adem zodat je weet welke situaties zoveel met je doen. Dit is een maand van bewustwording. Plan leuke en fijne dingen in om daar energie aan te ontlenen. Deze leuke uitjes zullen op je pad komen.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou gewoon een hele blije periode. Het is tijd om je nieuwe ideeën uit te gaan voeren. Wachtte je op het goede moment? Pak hem deze maand. Verder geldt ook voor jou dat je chronische klachtjes minder worden deze maand. Geniet er maar van en probeer ernaar te leven dat ze weg zijn om te proberen deze resultaten ook na deze maand te bhouden. Je zult ook te kampen hebben met wat vermoeidheid. Niet iedereen vindt jouw ideeën geruststellend en logisch.


Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van mensen die niet op één lijn met je zitten en je gewoon even niet zien. Dat is pijnlijk en niet leuk, maar wees gewaarschuwd. Zoek vrienden die bij je passen wat meer op en lift mee op hun fijne energie. Maar ook zij zullen deze maand meer aan zichzelf denken. Het is even zoals het is, dus plan voor jezelf juist ontspandagjes in.Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Nog steeds in je hoofd aan het malen, maar het wordt al rustiger. Dit komt gepaard met vermoeidheid. Voor jou een maand van het even niet weten. Dat is helemaal prima. Dan weet je het maar even niet. Zo leer jij weer van het moment te genieten in plaats van alleen maar naar dingen uit te kijken. Probeer dit vast te houden.Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode waarin je weer nieuwe energie krijgt en de puf hebt om actie te ondernemen. Dit is een tijdje anders geweest, dat is nun aan het keren. Zet je borst vooruit en pak situaties aan die je onvrede brengen. Voor jou ook een mooie maand met nieuwe ontmoetingen, misschien zelfs liefde. Geniet hiervan en geniet van elke senocde.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een goeie maand voor gewicht. De energie ligt gunstig voor jou om hiermee te bereiken wat je wil. Geniet ervan en houd goede gewoontes vast. Verder zul je merken dat je de zaken die je onlangs hebt losgelaten worden beloond door je onderbewuste doordat je buik weer meer stroomt.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 september 2020”