De nieuwe maan van 17 september 2020

de nieuwe maan van 17 september

Tijdens de afgelopen nieuwe maan speelde helderzien veel op en het gevoel van alertheid. Tijdens de nieuwe maan van 17 september zul je merken dat deze in het teken staat van rugen nekpijn en jezelf (niet meer) tegenwerken.

nieuwsbrief


De nieuwe maan van 17 september

Tijdens deze nieuwe maan zal je nek en rug wederom opspelen. Deze nieuwe maan zal namelijk in het teken staan van de aanloop van veranderingen. Dat betekent dat je aan het eind van een periode bent gekomen die je snel achter je mag laten. Maar de laatste lootjes wegen het zwaarst. Hierdoor ben je gespannen en reageren je nek en rug. Maar het is niet alleen hierom dat ze reageren. Ze laten ook spanning los en dat moet er toch op een plek uitkomen. Hou nog eventjes deze periode vol!

Bij deze nieuwe maan zul je ook merken dat je een beetje vastloopt in het hoofd. En dat sommige van jullie ook de hele tijd dingen inslikken wat zich kenbaar maakt door letterlijk slikken. Stop met jezelf tegenwerken, wees jezelf en haal goed adem tijdens deze nieuwe maan. Zo zal je hoofd weer leger worden en kun je weer beslissingen maken.

Instagram


Tips voor deze volle maan

Plan wat dagjes ontspanning in om rust terug te winnen. Neem eens lekker een massage of iets anders dat ontspannend is. Zeg soms nee, ook tegen vrienden en pak je rust. Je bent overprikkeld. Wees lief voor je lichaam. Je onderbewuste zal je belonen door ook rustig aan te doen met zijn signalen aan je nek en rug. Deze komen immers omdat je je verzet tegen al die veranderingen. Go with the flow! En dan zakt de pijn vanzelf.

Let op het stukje letterlijk slikken. Let op de situatie waarin je dat hebt, dan weet je dat iets of iemand in die situatie je de mond wil snoeren. De energie tijdens de maan maakt mensen wat opdringeriger. Bewustwording maakt jou de baas over jezelf.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 17 september 2020”