Zwarte magie en onvruchtbaarheid

onvruchtbaarheid

Er zijn veel soorten zwarte magie. Je kunt denken aan magie op afstand en magie via eten en drinken. Maar denk aan vloeken die weer heel anders voelen dan magie, namelijk op je eigen handelen voelbaar. En vandaag licht ik een wat onbekendere vorm toe. Namelijk hoe zwarte magie onvruchtbaarheid kan veroorzaken. Ik zal deze blog voornamelijk richten op de man en zwangerschapsproblemen.


Geen kinderen kunnen krijgen

Veel mensen die onvruchtbaar zijn, zijn dat door medische redenen. Maar er bestaat ook onvruchtbaarheid door negatieve energie. Men stuurt of plaatst dan zwarte magie wat zorgt dat je onvruchtbaar wordt. Meestal wordt dit bewust gedaan. Het wordt vooral gedaan door jaloezie of om de ander het gevoel te geven geen ‘echte man’ te zijn.

De bekendste vormen van onvruchtbaarheid door zwarte magie zijn:

– door ontwensingen of boze oog. Hiermee sturen mensen met eigen gedachten negativiteit naar iemand toe waardoor die energie onvruchtbaar kan maken;
– door ritueel waardoor er iets in iemands drankje wordt gestopt of door afstands zwarte magie te sturen;
– soms gooien mensen zwarte magie poeder op de grond. Deze kan, indien gericht hierop, zeker ook zorgen voor onvruchtbaarheid. De zwarte poeder komt namelijk aan je lichaam te plakken en kan zowel mentale als fysieke problemen veroorzaken;
– door intimiteit zelf te hebben met iemand die zwarts heeft in haar intieme zone;
– of door iets te plaatsen bij de intieme zone zoals op een wc, bank of onderbroek kan men ook onvruchtbaar raken.

 

Oplossingen onvruchtbaarheid

Onvruchtbaarheidsproblemen veroorzaakt door zwarte magie kan worden opgelost met verdrijving. Maar deze problemen kunnen ook een hele andere oorzaak hebben, zoals iets medisch. Of een combinatie van magie en medisch. Als je vragen hebt, kun je altijd een zwangerschaps intake overwegen!

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Zwarte magie en onvruchtbaarheid

 1. Yilmaz says:

  Beste, wat kan u voor mij betekenen? Ik geloof dat iemand een zwart magie over mij heeft gedaan. Ik heb alle symptomen ervan en dokters kunnen geen verklaring geven

  • Desiree says:

   Beste Yilmaz,

   Bedankt voor je berichtje. Wat naar! We kunnen middels een witte-wolf.nl/product/online-zwarte-magie-intake of witte-wolf.nl/product/online-fotoreading bekijken wat van de vele sooeten zwarts er aan de hand is en een plan van aanpak maken. Je kunt ook een reading op afspraak aanvraagt. Via de mail is vaak sneller.

   Ik zal dit bericht kopiëren en ook naar je mailen.

   Sterkte en wellicht tot gauw.

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT