Mijn deelname aan ‘Ik durf het bijna niet te vragen’ bij BNNVara

BNNVara

Lieve allemaal. Vandaag schrijf ik een leuke blog over mijn deelname aan ‘Ik durf het bijna niet te vragen’ op BNNVara als Desiree de paragnost! Waarom deel ik dit? Omdat ik graag lekker transparant wil zijn over mijn bezigheden voor Witte Wolf!

instagramHoe het begon bij BNNVara

Eigenlijk op een mooie donderdag in juli werd ik benaderd door één van de samenwerkingspartners van BNNVara met de vraag of ik mee wilde doen aan een bestaan programma. Dit bleek ‘Ik durf het bijna niet te vragen’. Na een intake over de telefoon ging ik een week later naar de studio. Ik hoefde niks voor te bereiden, alleen een contract ondertekenen dat BNN de beelden mogen bewerken hoe ze willen. O, en mijn kleding mocht geen streepjes of stipjes bevatten omdat dat niet fijn op tv komt.

nieuwsbriefDe opnamedag

Op een lekker zelf uitgekozen tijdstip tussen de files door ging ik op wederom een donderdag met mijn vriend naar de studio. Nadat ik eindelijk overtuigd was dat dit geen grote grap was mocht ik naar de make-up. Daar kon ik lekker zelf aangeven hoe ik het wilde en wat ik normaal doe dus dat kwam heel professioneel over.

Toen mocht ik zitten zoals op deze foto:

Achter de schermen

en werd al het geluid en licht afgestemd.

Daarna begonnen de vragen! Het was een stapel vragen die al is ingezonden door inwoners van Nederland. Eén voor één mocht ik de vragen afgaan en gaf ik antwoord. Ik kreeg vooraf het advies de vraag mee te nemen in het antwoord. Zo konden ze op het eind het meest ermee met bewerken. Na zeker een minuut of 80 te hebben gepraat kwam ik bij het laatste kaartje en zat het er helaas alweer op!

Zo’n twee maanden heb ik moeten wachten tot ik het resultaat zag! Wat was er veel geknipt uiteraard! En leuk om eindelijk te zien met wie ik deelnam aan het programma, want dat werd me niet verteld. Ik vond het grappig dat ik er één al (her)kende van de paranormaalbeurs.

Wat ik nog herinner van welke vragen wel beantwoord waren, maar niet naar voren zijn gekomen, zijn:

– heb je je gave van je ouders? ‘Het klopt wel dat mijn vader het meest heldervoelen heeft en mijn moeder het meest helderzien. En die twee heb ik ook het meest van alle gaves. Toen ik nog bij mijn moeder woonde droomde zij vaak over geesten en zag ik die vervolgens zitten. Of ik vertelde over geesten die ik zag in huis en dan had zij er toevallig over gedroomd’;

– voel je iets bij één van ons? Ik vertelde a.d.h.v. mijn pendel dat een medewerker een vraag mocht stellen. Ze vroeg of ze goed bezig was met haar baan. De pendel zei ‘nee’ en ik kreeg door dat ze meer kon en teveel wacht op mogelijkheden in plaats van die zelf creëert. Dat werd bevestigd. Helaas was hier geen ruimte voor op tv :).

– ben jij zelf wel eens bang voor geesten? ‘In het begin wel, later niet meer.’

– hoe lang weet je al dat je paranormaal begaafd bent?; ‘Sinds mijn 19e. Dat is op het moment van schrijven 8 jaar terug.’;

– zie je wel eens dingen die je niet mag zien? ‘Ja, op mijn loondienstbaan waren er wel eens cliënten die vroeger of ik iets voor ze wilde doen, meestal met betrekking tot geld, terwijl ik voelde en wist dat ze logen over hun situatie.’;

– zijn mensen wel eens bedreigd door jou? ‘Ja, bijvoorbeeld diezelfde soort cliënten willen dan graag iemand die wat meegaander is.‘;

– waar ben je wel eens tegenaangelopen door je gaven? ‘Niet mee kunnen komen op stage omdat ik overprikkeld was, teveel voelde en er teveel onwaarheden en afraffelingen in de zorg (ik studeerde voor maatschappelijk werk) speelden.’

– en meer.

Bekijk hier de uitzending terug!

Zie hieronder de trailer en daaronder de link naar de hele uitzending!

En zie hier de link naar de gehele uitzending: https://www.bnnvara.nl/idhbntv/videos/551621

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Mijn deelname aan ‘Ik durf het bijna niet te vragen’ bij BNNVara”