Zwarte magie en zwangerschapsproblemen

zwangerschapsproblemen

Er zijn al veel soorten zwarte magie beschreven in mijn eerdere blogs. Vandaag licht ik een wat onbekendere vorm toe. Namelijk hoe zwarte magie zwangerschapsproblemen kan veroorzaken. Ik zal in deze blog de problemen onderverdelen. Ik zal dit blog richten op de vrouw en zwangerschapsproblemen en een andere blog wijden aan de man.


Niet zwanger kunnen worden

Veel mensen (vrouwen) kunnen niet zwanger worden door medische redenen. Echter is er een kleine groep die niet zwanger kan worden door negatieve energie. Men stuurt dan verschillende soorten zwarte magie of negatieve energie naar iemand waardoor zwanger worden wordt geblokkeerd. Dat komt omdat ze de negativiteit stuurden op bijvoorbeeld je grootste wens of iets waar ze jaloers op waren.

De bekendste vormen van niet zwanger kunnen worden door zwarte magie zijn:

– door ontwensingen of boze oog. Hiermee sturen mensen met gedachten negativiteit naar iemand toe;
– door ritueel waardoor er iets in iemands drankje wordt gestopt of door afstands zwarte magie te sturen;
– of door intimiteit zelf of door iets te plaatsen bij de intieme zone zoals op een wc, bank of onderbroek kan er ook een zwarte blokkade komen op zwanger worden;
– door je hooggevoeligheid kan jaloezie erg doorkomen. Dit kan ook pech veroorzaken en blokkades;
– of door gekke onbekende trucs als vloeken op elektronica zetten.Zwangerschapsproblemen

Je kunt ook tijdens je zwangerschap zelf problemen ondervinden, zoals een miskraam of rare klachten. Dit wordt veroorzaakt door:

– wederom de ontwensingen: mensen zijn jaloers en misgunnen de zwangerschap;
– iemand kan iets tijdens de zwangerschap in je eten en drinken stoppen om miskraam op te wekken;
– door wederom iets te plaatsen in de buurt van de intieme zone.


Zijspoortje: karma

Karma komt in verschillende vormen en mate en kan ook zorgen voor zwangerschapsproblemen. Als je iets opzettelijk en zonder invloed van buitenaf onzuiver doet, geloof ik erin dat je karma krijgt. Een soort straf dus. Wanneer en in welke vorm je dit krijgt, verschilt heel erg. Soms pas in je volgend leven kun je je karma ondervinden.

Men gelooft, dat als je abortus pleegt je hiermee karma krijgt en niet meer zwanger kunt worden op een later moment. Misschien zelfs dus ook in een volgend leven! Hoe je dit oplost is door met je innerlijke jij en gidsen in gesprek te gaan. Of met een medium.

 

Oplossingen

Er zijn verschillende oplossingen voor de problemen beschreven in dit blog. Veel is te oplossen met verdrijving. Als je vragen hebt, kun je altijd een (problemen met) zwangerschaps intake overwegen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zwarte magie en zwangerschapsproblemen”