Wat de uitspraak ‘tijd bestaat niet’ betekent

tijd bestaat niet

Veel mensen raadplegen mediums omdat ze hun toekomst willen laten voorspellen. Vaak gaat dit over liefde, maar een ander geregeld onderwerp is werk. Wat men echter merkt is dat de mediums vaak verschillende dingen zeggen. En vaak wordt gezegd ‘tijd bestaat niet’. Laten we hier verder op ingaan.

Bekijk hier een filmpje over waarom mediums verschillende antwoorden geven of scroll verder.

https://www.youtube.com/watch?v=n9UKs87X7Gw
Waarom het vaak lijkt dat mediums verschillende dingen vertellen, is omdat mediums en klanten in de war raken met tijd. Dat heeft te maken met verschillende dingen:

1: de ‘klant’ die een voorspelling vraagt is erg wispelturig. Dit maakt dat het medium iets voorspelt, maar de klant de volgende dag toch zelf anders beslist;
2: het medium vertaalt de vraag niet goed van de klant of interpreteert het anders. Dit zijn vaak vragen over tijd, zoals vragen met de woorden ‘snel’, ‘binnenkort’, ‘lange termijn’, etc.. Maar het zijn ook vragen over ‘de ware’. Ziet het medium de eerste relatie die voor jou komt als de ware of ziet hij een tweelingziel als ware? Of zielsverwant?;
3: de klant hangt aan de lippen van het medium en wil ervoor zorgen dat de voorspelling uitkomt (of juist niet uitkomt). Vaak gaat (4) deze gepaard met een onzuivere intentie dat het medium het beste antwoord mogelijk wilde geven, zoals ‘de ware vinden binnen een jaar’ in de hoop de klant blij te maken.Tijd bestaat niet betreft voorspellingen

Wat sommige mediums waaronder ik vaak doen, is de uitspraak ‘tijd bestaat niet’ gebruiken. Een toekomstvraag is erg lastig vanwege bovengenoemde opsomming. Daarom geef ikzelf altijd antwoord in procenten. In kansen en tijdlijnen dus. Vaak vind ik dit ook gewoon fijn omdat ik een klant niet af laten hangen van een voorspelling, maar graag wil stimuleren om zelf actie te blijven ondernemen en intuïtie in te zetten.Het niet bestaan van tijd betreft de geestenwereld

Er is nog een ander aspect waar deze uitspraak op doelt. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld verdrietig of voelen zich bezwaard dat hun overledene zolang bij hen spendeert als geestzijnde. Of dat hun ongeboren/ overleden baby zo lang moet meekijken met zijn broertjes en zusjes. Dat is wanneer ik de uitspraak weer gebruik. Een geest ervaart tijd niet. Net als dat je volgende leven niet per se in het jaar 2100 gaat afspelen, maar ook gewoon in 1400 kan afspelen. Een geest komt, gaat en kijkt wanneer hij wil.

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat de uitspraak ‘tijd bestaat niet’ betekent”