De toekomst voorspellen: hoe werkt het?

toekomst aandacht

Hoe voer je een voorspelling van de toekomst uit?

Een goed uitgevoerde voorspelling houdt rekening met een aantal factoren: ten eerste dat een voorspelling nooit vast staat. Een goed medium benoemt dit aan de klant en beschrijft de toekomst die op dit moment zelf de meeste kans heeft van gebeuren. Tot slot mag een paragnost bij voorspellingen altijd rekening houden met interpretatie. Als een klant iets subjectiefs vraagt als iets van ‘ga ik hier geluk vinden’, ga eerst na wat de klant bedoelt met geluk. Het zal je verbazen hoeveel dat verschilt met jouw geluk. Sommige mediums hoeven echter niet te vragen wat de klant hiermee bedoelt: die geven antwoord op de manier dat de klant hem verwacht. Maar sommige paragnosten krijgen antwoord naar hun eigen zienswijze, wat ook prima is. Leer jezelf wat dit betreft dus ook kennen!

Een medium voert meestal een voorspelling uit met zijn gaves als helderzien, -voelen, -weten etc.. (dingen doorkrijgen). Maar zij kunnen ook hulpmiddelen gebruiken,

 

‘Spirituele’ hulpmiddelen

Een paragnost kan veel hulpmiddelen gebruiken voor het voorspellen van de toekomst:
automatisch schrift: een paragnost kan aan zijn of zijn klant zijn gids de toekomst vragen door hiermee te schrijven;
tarot: een medium kan ook kaarten leggen. Deze laten de toekomst van de klant zien;
pendelen: een medium kan zijn pendel raad vragen bij ja-nee vragen;
– foto lezen: een medium gebruikt een foto van degene over wie het gaat om met helderziende inzichten informatie door te krijgen.

Een iets onbekendere variant: spreuken

Met een spreuk kun je ook de toekomst voorspellen. Zo zijn er verschillende spreuken die wat natuurelementen gebruiken als stenen, gras of water om iemands toekomst aan af te lezen. Koffiediklezen zie ik als een mengeling van helderzien maar ook een spreuk, gezien je een element gebruikt en deze gaat lezen.


Geloof ik in toekomst voorspellen?

Ik geloof dat je een voorspelling kunt voelen/ zien in procenten. Ik geloof dat mensen verschillende paden voor zich hebben liggen en dat het eraan ligt welk pad zij kiezen of voorspelling uitkomt. Als het medium voorspelt dat de volgende baan heel leuk wordt en dat wordt het niet, dan kan dat twee oorzaken hebben. 1: De klant stopte met ervoor vechten omdat hij dacht dat het toch wel goed zou komen óf 2: de klant heeft na de toekomstvoorspelling een ander pad gekozen dan dat het medium op dat moment zag.

Zoals je leest kan een toekomstvoorspelling heel veel doen met een mens. Gelooft de klant in de toekomstvoorspelling, dan kan een medium ze ook nog eens een bepaald pad opduwen. Als het medium bijvoorbeeld als volgende partner een donkere man met blauwe ogen voorspelt en de klant komt voor een keuze: de blonde of de donkere man. Dan kan hij het pad dat het medium zag kiezen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De toekomst voorspellen: hoe werkt het?”