Het astrologisch weerbericht van oktober 2020

Het astrologisch weerbericht van oktober 2020

In september stond keelpijn en zoektochten centraal. Het astrologisch weerbericht van oktober zal vooral beschrijven hoe oktober in het teken staan van bezinning en helderzien.

Instagram


Het astrologisch weerbericht van oktober

Deze maand staat in het teken van bezinning. Tijdens deze maand zul je jezelf in situaties vinden waarin je steeds beter snapt of deze op het juiste pad voor jou liggen of niet. Je zult dus ongelofelijke tegenwerking vinden als je werkt in een branche of team waar je niet thuis bent. Maar tegelijkertijd zul je veel meevallers ondervinden als je op het juiste pad bent met dingen, zoals met je relatie of sport.

Daarnaast zal je helderzien erg op komen spelen. Tijdens de maand van de bezinning zul je namelijk merken dat je dingen wat scherper voor je hebt. Hoe je omgeving is bijvoorbeeld. Maar ook welke paden goed voor jou zijn om op te lopen. Deze momenten van bezinning zul je voornamelijk herkennen doordat ideeën gewoon bij je oppompen en door het voor je uit staren. Dit voor je uit staren is namelijk niet zomaar: doordat je wat minder bewust bent van de wereld om je heen, maak je makkelijker contact met je gave.

nieuwsbrief


Tips voor deze maand

Probeer je niet te verzetten tegen het niet doorstromen van het pad waar je nog niet juist op loopt. Probeer bewust te zijn dat deze werkplek bijvoorbeeld altijd al niet goed voor je was, alleen is het deze maand uitvergroot. Wacht de maand dus niet af, maar onderneem lange termijn actie.

Ga spelen met je helderzien! Wees bewust hoe het voelt als je een idee doorkrijgt, maar ga daarnaast ook lol maken met je gave. Al is het je afvragen welke kassa het snelst is vandaag. Deze gave zal alijd in je blijven als je er maar bewust genoeg van bent.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS