Waarom zwarte magie en hooggevoeligheid grijs haar kunnen veroorzaken

Veel mensen zijn bekend met zwarte magie, althans in ieder geval wat het zo ongeveer inhoudt. In het kost betekent het dat iemand jou met energie of behup van rituelen negatief bewerkt. Vandaag bespreek ik graag hoe dit ook grijs haar kan veroorzaken.

Instagram

Bewuste zwarte magie via ritueel vs. negatieve uitlatingen

Vee mensen sturen zwarte magie via rituelen of door iets te laten maken door iemand die er veel verstand van heeft. Maar er bestaat ook een groep mensen die anderen kunnen lastigvallen door puur hun gedachtekracht. Door het zo erg niet goed met iemand voor te hebben dus of zó jaloers te zijn. Beide vormen kunnen grijs haar op jou achterlaten.


Opsomming hoe je grijs haar door negatieve energie kunt herkennen:

– er is geen logische oorzaak voor het zo vroeg beginnen van jouw grijze haar in jouw familie;
– of het zit wel in de familie waardoor het heel normaal lijkt. In deze soort lijkt het of alles heel normaal gaat, maar kan er toch sprake zijn van negatieve energie.

nieuwsbrief

Hoe je grijs haar door negatieve energie kunt hebben

Je kunt grijs haar krijgen doordat er mensen zijn die je jouw uiterlijk misgunnen. Vaak wordt dit zelf in positieve of negatieve zin uitgesproken, zoals: ‘je zult altijd dik blijven’ of ‘wat ben je mooi’. En inderdaad: de uitspraken hoeven geen verband te hebben met je grijze haar, heel lastig. Maar het heeft wel met je uiterlijk te maken. Hoe dit kan, is omdat je genen ook nog gewoon meespelen. Dus als er een zwarte uitspraak aan jou vastzit maar in je famlilie is iedereen dun, dan lukt het niet zomaar jou dik te maken. Dan pakt hij dus een ander aspect van je uiterlijk;


Hulp nodig?

Wil jij weten wat er bij jou in en aan je lichaam of andere levensgebieden als financiën en relaties speelt betreft negatieve energie? Ik kan je helpen door middel van een intake of reading via de shop of stuur me een mailtje!

Bekijk hier ook de videoversie!
grijs haar

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom zwarte magie en hooggevoeligheid grijs haar kunnen veroorzaken”