Wimpers: herken het boze oog

wimpers boze oog

Wat is boze oog?

Vandaag leg ik uit hoe je boze oog herkent aan de stand van je wimpers. Maar eerst beginnen bij het begin: de uitleg van het boze oog. Boze oog is een vorm van negatieve energie dat vaak per ongeluk, maar wel met en door jaloezie wordt gestuurd door een ander. Boze oog op je hebben kan tijdelijk zijn maar ook permanent. Dat ligt aan jouw hooggevoeligheid en hoe zwaar de ander dit stuurde. Boze oog kan worden gestuurd op verschillende gebieden. De meest voorkomende gebieden zijn:

– financiën;
– eigendommen;
– gezondheid;
– en uiterlijk.


Hoe herken je boze oog aan je wimpers?

Zoals ik hierboven schreef is uiterlijk één van de aspecten die vaak wordt gepakt door boze oog. Men is jaloers op het uiterlijk en daardoor krijg je gewichtsproblemen, puistjes, misselijkheid door het boze oog, etc.. Maar dat betekent ook dat je boze oog tevens kunt herkennen door uiterlijk. Namelijk door wimpers!

Kortdurende boze oog herkent men meestal aan een korte periode van misselijkheid. Langer durende boze oog herkent men aan veel pech hebben op een levensgebied zoals het stukmaken en -gaan van je eigendommen. Vooral het kortdurende boze oog is aan wimpers te herkennen. Er zit namelijk een waarheid achter ‘boze oog’. Men geeft dit uit jaloezie en jaloers worden mensen meestal door iets dat ze zien. Je onderbewuste verandert je wimpers dan tijdelijk van structuur om je te vertellen dat je last hebt van boze oog. Hij doet dit in de hoop dat je dat signaal snapt. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit: je wimpers staan dan recht vooruit.

ogen


Wat er vervolgens aan te doen? Bewustwording is het belangrijkst. Ga na het signalen van je wimpers op onderzoek uit wie jou dit heeft gestuurd om te leren hoe deze persoon dus werkelijk in elkaar zit. Je kunt altijd een intake overwegen om te kijken of je last hebt van langer durende boze oog dat weggehaald mag worden. Je kunt het ook proberen zelf weg te halen met het huis-tuin-en-keukenmiddeltje blauwsel.



Bekijk ook deze video over boze oog! In het Nederlands én Engels

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wimpers: herken het boze oog”