bakroe

Wat is een djinn en een bakroe (geest)?

Allereerst: ik vind deze twee redelijke synoniemen. Velen zijn het daar niet mee eens, dat mag hoor! Een bakroe is meer onder Surinamers bekend en een djinn meer onder de Marokkanen of in de Islam. Voor mij komt het neer op een negatieve geest, maar dan een hele specifieke. Bakroes en djinns wat intenser dan andere geesten.


Hoe herken je een negatieve geest?

Je kunt hier meer lezen over het herkennen van negatieve geesten. Hiermee bedoel ik meestal geesten die gemaakt en vervolgens gestuurd worden en geen ziel hebben. Je herkent dit gebruikelijk door je bekeken voelen, je bezeten voelen, je geduwd voelen, slecht slapen of door stemmen te horen. Er ligt wat betreft dit laatste natuurlijk een grens met de psychiatrie (daarom kijk ik altijd eerst in een intake wat er speelt voor we een behandeling doen. Wanneer blijkt dat dit iets is voor een psycholoog, behandel ik niet).

instagram
Welke soorten geesten bestaan er überhaupt eigenlijk samen met de bakroe en djinn?

Er bestaan een aantal soorten geesten:

1: het soort dat gewoon heeft geleefd als mens en nu overleden is en nog niet is gereïncarneerd. Deze soort kan haast nooit kwaad;

2: gidsen, engelen, en andere lieve helpers waar je hier meer over kan lezen;

3: het soort dat eigenlijk een energie is, maar gestuurd is om aan te vallen waar hij aanvallen kan. Heb je bijvoorbeeld hartproblemen in je familie, dan gaat hij eerst zorgen dat jij dat ook hebt. Wil je daten? Dan zorgt hij dat je de verkeerde dingen zegt. Omdat dit uiteindelijk voor zichzelf kan denken, kan het vorm aannemen van een geest. Ook eigen negativiteit kan een geestgedaante krijgen. Technisch gezien is dit dus geen geest, maar het kan wel sterk zo voelen. Voor mij is dat verschil belangrijk om te behandelen.

Je hebt ook negatieve energie dat wordt gestuurd op een bepaald gebied zoals op een relatie of op de financieën. Deze neemt dan minder vorm aan van een geest.

4: de bakroes, djinns en andere synoniemen die ik hieronder ga uitlegggen.

nieuwsbrief
De gebruiksaanwijzing van een bakroe en djinn

Een bakroe of djinn bij je hebben is verschrikkelijk:

1: allereerst zijn deze geesten sterker dan de negatieve energieën die ik in de vorige alinea bij punt 3 besprak. Ze zijn echt vanuit duistere rituelen gecreëerd, vaak met stukjes huid o.i.d.. Ze zijn zo een echte zielloze, maar echte geest. Iedereen die geesten kan zien, ziet dan ook hetzelfde uiterlijk;

2: een bakroe en djinn moeten worden gevoed. Alsof het nog niet erg is dat ze zijn gecreëerd met vieze methoden, willen ze ook nog eten. Ofwel: dat je ze verzorgt. Doe je dit, dan werken ze voor je. Ben je blut, dan keren ze tegen je. En met voor je werken kan dus uitmonden in naar iemand gestuurd worden om lastig te vallen;

3: een bakroe en djinn zijn sterker en doen daarom ook meer vreselijke dingen dan een energie-geest. Zij kunnen je verkrachten in je droom, doodmaken in je droom (dan ga je niet écht dood), je blijven stalken als je slaapt waardoor je weinig slaapt en tot slot als je zó moe bent: overtuigen tot zelfmoord. Dit is alleen als degene die dit heeft gestuurd dit ook als doel met je had;

4: het gerucht gaat dat deze geesten ook overspringen naar een ander familielid als degene die ze lastigvallen overlijdt. Ik weet nog niet of ik dat kan plaatsen.

5: bonus!: van bakroes weet ik in ieder geval dat zij eruit zien als donkere kleine jongetjes met groot haar.Hulp nodig?

Overweeg een intake of reading uit de shop om samen/ mij uit te laten pluizen wáár je precies last van hebt of stuur me een bericht. Soms kan iets voelen als een bakroe of djinn, maar een andere bron hebben. Zoals iets zwarts via eten en drinken binnen hebben binnengekregen en je op die manier bezeten voelen. Dan werkt een geestverdrijving niet. Dat zou zonde zijn.

Maak je nog niet te druk over wie dit heeft gedaan. En vaak weet je dit zelf ook wel vanbinnen. Samen kijken we naar verdrijven en eventueel blokkeren, dat is het belangrijkst.

Leer hier ook meer over andere zwarte rituelen.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS