Poppen: kunnen deze bezeten zijn?

Poppen

Wat is bezetenheid

We beginnen even bij het begin voordat we het over poppen hebben: wat is bezetenheid? Eerder schreef ik over het bezeten zijn van een mens door een geest. Een mens kan bezeten raken door verschillende zaken:

– door iets donkers te hebben gekregen in je eten en drinken waardoor er iets (entiteit/ energie) binnenkomt en ‘meekijkt’ of stuurt;
– doordat er zwarte magie of een geest op afstand is gestuurd dat zo dicht op je hangt dat je lichtelijk bestuurd wordt van buitenaf;
– soms kan een overleden persoon bij iemand anders hangen. Hij wil dan het aardse niet loslaten of snapt het allemaal simpelweg niet. Als je te hooggevoelig bent, kun je verwoven raken met deze persoon. Net als je als heldervoelende klachten kunt overnemen van levende personen als pijntjes, emoties, gedrag en gedachte, kun je dat ook met een overledene.


Bezeten poppen

Hoe zit het dan met bezeten poppen of knuffels? Simpel! Niet veel anders. Ook dit is met een opsomming het handigst uit te leggen:

– een pop kan bezeten raken omdat je hem hebt gekocht op vakantie. Als er toevallig in jouw buurt een verdwaalde geest is die het wel leuk vindt bij jou, gaat hij in de pop zitten. Zo gaat hij sowieso mee naar je huis en raakt hij jou niet kwijt. Sommige bijgeloven zeggen namelijk ook dat geesten de zee niet over kunnen. Ik geloof daar zelf minder sterk in. Je kunt ook op vakantie een voodoopop hebben gekocht;

– net als bezeten mensen kunnen poppen bezeten zijn van binnenuit of buitenaf. Een geest kan erop of in zitten, net wat hij fijn vindt;

– een geest kan er ook in gestopt worden. Dan zit hij er dus ín. Sommigen noemen dat een djinn (ik noem het zelf een geest). Een donkere energie wordt gecreëerd en krijgt vorm. Het kan denken en handelen, maar heeft geen ziel. Deze djinn komt dan in een pop. De djinn kan de pop ook tijdelijk verlaten als hij wil en dat een doel heeft. Maar door hem aan de pop te binden blijft hij in huis en bij jou;

het grootste voordeel van in of bij een pop zitten als geest is dat hij liefde van je krijgt en dat als je je laat verdrijven, hij niet wordt verdreven.


Hoe herken je een bezeten pop?

Eigenlijk erg gevoelsmatig. Sommigen zien hem ook echt bewegen, maar dat is wel uniek. Vaak willen ze dat niet laten zien omdat ze dan betrapt worden. Maar een enkeling doet het wel om bang te maken. Hoe je een bezeten voorwerp het meest herkent is gewoon het gevoel dat het voorwerp dat je naar je kijkt. Of dat je je in de buurt ervan niet fijn voelt. Of je ook extra pech ondervindt bij het voorwerp, ligt aan de intentie van degene die erin zit.


Extra’tje: dit is een foto van een knuffel dat op moment van foto bezeten was. Dit was van een verdwaalde geest.

Hulp nodig?

Heb je twijfels of je last hebt van negatieve energie? Heb jij wel eens gedachtes gehad over bezeten poppen? Of heb je andere onverklaarbare lichamelijke/ emotionele klachten en blokkades? Laat een reactie achter!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Poppen: kunnen deze bezeten zijn?”