Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020!

horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020

In dit artikel las je de vorige horoscoop. Vandaag lees je afhankelijk van je sterrenbeeld hoe de komende maand voor jou eruit ziet. Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen aanpakt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. Lees snel de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020!Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020! Deze maand uitgelicht! Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag lieve schorpioen. Lees hoe jouw komende maand wordt. En jij bent als jarige extra uitgelicht!

Voor jou een slome maand met weinig tot actie komen. Speel het slim en plan je maand handig in. Doe niet alle rotklusjes op 1 dag, maar wissel vervelende klussen af met fijne taken. Probeer jezelf te foppen de komende maand om hem door te komen, want het is een vermoeiende maand!

Wat voor jou verder in petto ligt, is wat meer contact met je onderbewuste. Dit kun je merken aan extra veel typ, spraak- en spelfoutjes maken. Dit zijn dus geen fouten, maar iets dat je onderbewuste je wil vertellen. Ga je je dus veel lopen verspreken? Dan ben je iets tegen je zin aan het doen en je onderbewuste probeert je met die versprekingen te wijzen hierop en tussendoor adviezen te geven.


Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Boogschutter: 23 november- 21 december

Hallo boogschutter! In deze 30 dagen zul je merken dat je wat alerter bent en meer energie hebt. Geniet er maar van! Slapen zal wel wat moeilijk worden, dus probeer een goed dag- en nachtritme aan te houden om het niet nog moeilijker te maken. Ook zul je deze maand meer merken wie er voor je klaarstaan en wie niet. Een maand met heldere inzichten dus.

Instagram

Steenbok: 22 december- 19 januari

Deze komende 30 dagen merk je je nek wat extra op. Hij zit gewoon wat vast. Tijd om overtollige energieën van een overtollige omgeving op te ruimen, want fysiek gezien is er met je nek niets meer mis dan normaal. Deze maand is ook een wat sombere maand voor je. Veel nadenken over vroeger. Als je iets dwars zit, handel er dan alsjeblieft naar. Anders blijven deze perioden komen.Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht over het algemeen een gezellige maand, maar ook met ups and downs. Het wordt gewoon een emotionele kleine rollercoaster voor je! Er gebeuren leuke, onverwachte dingen, maar ook een vervelende situaties. De hele mikmak voor jou! Probeer lekker tijd te investeren in rustig worden en bij jezelf blijven. Luister naar wat jij nodig hebt.Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een maand waarin jezelf uiten niet vanzelf gaat. Dit kun je ook opmerken aan veelvuldig slikken met je keel. Probeer deze maand uit te zoeken wat jij nodig hebt om je lekker te uiten, dat hoeft niet altijd met schilderen, zingen of spreken, maar kan ook met een andere mooie hobby zijn. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten of een vechtsport. Zo lang het bij je past hoef je niemand iets te verantwoorden.Ram: 21 maart- 20 april

Beste ram, voor jou een maand waarin je nog steeds hoog in je adem zit. Probeer wat op je buikademhaling te letten. Onderzoek ook waar dit voor jou symbool voor staat. Wel is je maag lekker rustig de komende maand en word je geholpen daar blokkades op te lossen. Dingen te onderzoeken en te acherhalen.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand met veel honger! Je bent lekker actief en veel aan het verbranden. Verzorg je lichaam goed en wees alert op mensen die energetisch gezien in je lichaam vast zitten. Pak je rust, slaap op tijd en omring je met de juiste mensen, dat zijn je aandachtspunten deze maand. Kom voor jezelf op.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van een waas voor je hebben en dromerig en zweverig zijn. Geen probleem, deze maand vliegt je dan voorbij! Weet dat dit alles komt omdat je wat minder geaard bent. Er zijn veel energieën bij je in de buurt die zorgen dat je aandacht daar onbewust meer aan uit gaat dan in het dagelijks leven hier.Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Voor jou gewoon een blije maand! Je vindt plezier in alles deze maand. Geniet ervan en probeer goed te luisteren naar wat je zo gelukkig maakt om het ook na deze maand te behouden. Verder voor jou een maand waarin je ook veel je keel voelt en je de woorden niet altijd kunt vinden voor wat je bedoelt. Bereid je voor met wat ruis met/ in je omgeving.Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode met pijn in je schouders en wat benauwdheid. Blijf jezelf en onderzoek wat er zo aan je lichaam zit gekleefd. Meestal zijn dit mensen in je omgeving of je werk. Iets benauwd je letterlijk, daarom geef je onderbewuste je dat letterlijke signaal. Los het op of maak een plan van aanpak en merk hoe je die benauwdheid weggaat.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand met blokkades in je buik. Je hebt allemaal dingen uit je omgeving gepikt en ingeslikt die er nu vast zitten. Dingen die je hebben gekwetst of gedwongen om iets te doen waar je niet achterstond. Het is nooit te laat om zaken waarmee je zit uit te spreken of op te lossen. Je buik wordt dan merkbaar weer rustiger.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Helaas voor jou een maand naar jouw sterrenbeeld: wikken en wegen. Wil je door met deze relatie, of wil je dat niet? De plussen en minnen wegen hetzelfde. Wat te doen? Probeer eens wat meer uit je hoofd te komen en jezelf simpelweg af te vragen wat je gevoel zegt: als je binnen 5 seconde moest kiezen: welke keus zou je maken? Je gevoel helpt je daar echt bij. Probeer dat soort trucjes op jezelf uit. Of luister eens beter naar je dromen.

Dat was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 oktober 2020!”