De volle maan van 31 oktober 2020

volle maan van 31 oktober

De vorige nieuwe maan stond in teken van stijfheid en alertheid. Tijdens deze volle maan van 31 oktober merken we vooral een zwaar lichaam en vermoeidheid.

nieuwsbrief


De volle maan van 31 oktober

Tijdens deze volle maan van 31 oktober merken de meeste van ons een zwaar lichaam op. Alsof de zwaartekracht net even wat anders is, of moet ik zeggen: de energie is gewoon drukkend! Dit voel je voornamelijk in je rug en schouders.

Net als bij de afgelopen nieuwe maan, blijven we wat meer slikken. Doordat alles zo drukkend is, lijk jij te voelen dat er weinig ruimte voor jou is, en neem je die dus ook weinig in. Je onderbewuste laat je weten dat hij hiervan op de hoogte is door je te laten slikken. Hij hoopt dat je toch je ruimte inneemt. Jij mag er ten alle tijden zijn. En niet soms wel en soms niet.

Tot slot merken we bij deze maan dat we wat meer helderzien en wat meer dromen. Die twee hangen immers samen. Let goed op je dromen. Ze vertellen je tijdens deze maan veel over je omgeving en hun intenties.

Instagram


Tips voor deze maan

Wees met dit zware lichaam lief voor jezelf. Plan voldoende rust in of overweeg iets relaxed te doen als een massage inboeken. Zorg dat je júist goed eet zodat je je lichaam niet nog zwaarder laat aanvoelen: voedt het liefdevol.

Heb je rond deze volle maan inderdaad last van moeilijker voor jezelf opkomen? Plan het gewoon anders in. Bereid je wat meer voor, schrijf het e.e.a. op. Je hoeft niet de dupe te zijn van deze energie. Het is gewoon een leerschool en zo mag je het zien. Wees niet boos dat het allemaal wat minder stroomt, het is normaal.

Let dus goed op je dromen. Pluis ze uit en zorg dat je ze niet vergeet. Ze vertellen je over je omgeving, dus ga hier ook actief mee om: hoe bewuster je bent van de onzichtbare materie om je heen, hoe fijner dat eigenlijk is. En hoe minder je je dus vergist in mensen en je je tijd kan stoppen in positiviteit.

Leer hier ook meer over hoe je omgeving pijnklachten kan veroorzaken bij jou zodat je weet hoe je ook zonder dromen bewust kan zijn van je omgeving.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 31 oktober 2020”