Teken van negatieve energie: haren in je eten

Wat is negatieve energie?

Voordat ik uitleg over haren in je eten, zal ik uitleggen wat negatieve energie is. In het kort betekent het dat er een energie bij je is die er normaliter niet hoort te zijn. En dat dus de meeste mensen ook niet hebben, maar jij wel. Dit kan:
– gestuurde negatieve energie zijn van derden, onbewust of bewust;
– iets uit vorig levens of uit de familiekarma zijn;
eigen gecreëerde negatieve energie zijn;
– of door je hooggevoeligheid neem je ándermans donkere energie over.

Kortom is je aura niet schoon en heb je daardoor lasten en gevolgen. Er hangt een energie van een ander of van een dood iets tussen. Denk aan je niet goed voelen, je somber voelen, pech krijgen tot en met in den extreme: baanverlies of een breuk in de relatie. 

Tekens van zwarte magie/ negatieve energie zoals haren in je eten

Als je last hebt van negatieve energie, kun je dat merken door bijvoorbeeld veel tegenslag of ongelukken krijgen. Dat zijn klachten. Maar soms merk je dit niet meteen op. Of je denkt dat je het zelf veroorzaakt. Op dat moment wil jouw onderbewuste en je gids dat het je duidelijk wordt. Zij willen dan naast klachten, tekens geven. Soms lijken die wel op klachten, want een haar in je eten vinden is nomaliter vies. Tekens verschillen wel heel erg per persoon, de één ruikt bijvoorbeeld een vieze geur of droomt naar. Dat ligt er net aan welke gave je hebt en hoe die zich uit. Maar er zijn er toch een paar tekens die over het algemeen overeenkomen bij mensen. En dat is toch echt haren in het eten vinden.

 

nieuwsbrief

Haren in je eten

Bij zwarte magie is het namelijk een beetje bekend dat zwarte magie wordt uitgevoerd met ritueel. En die rituelen bevatten vaak vieze, nare dingen zoals stukjes huid of… haren. Hoe onzuiverder, hoe beter, vinden ze.

In de hoop dat je dat duidelijk wordt, laat een gids/ je onderbewuste steeds een stukje haar in je eten ontdekken.

Extra’tje: eet je vaak met degene die zwarte magie op je uitoefent? Dan vind je die dagen extra vaak haren. Een ander extra’tje is: heeft iemand anders last van zwarte magie en heb jij dáár weer last van door bijvoorbeeld je hooggevoeligheid, dan vind je ook met diegene extra haren.

Je kunt deze haren trouwens ook op andere plekken vinden, maar in je eten valt het het meest op omdat dat irritant is.


Haaruitval door magie

Wist je dat je ook haaruitval kunt hebben door magie? Of grijs haar kunt krijgen erdoor? Dat kan haren in je eten vinden ook nog inhouden: je wordt gewezen op je eigen symptoom haaruitval. Haaruitval komt vaak omdat magie iets ‘doods’ is. Het hoort er niet. En als er zo’n rotte energie bij je is, dan geeft dat ook symptomen van ‘afsterven’. Gelukkig is magie zelden zó sterk en wordt dat dus haaruitval. En daar is gelukkig wat aan te doen.

Heb jij wel eens perioden lang haren gevonden in je eten?Engels:

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Teken van negatieve energie: haren in je eten”