Teken van negatieve energie: haren in je eten

Wat is negatieve energie?

Voordat ik uitleg over haren in je eten, zal ik uitleggen wat negatieve energie is. Je kunt daar hier meer over lezen, maar in het kort betekent het dat er een energie bij je is die er normaliter niet hoort te zijn. En dat dus de meeste mensen ook niet hebben. Dit kan:
– gestuurde negatieve energie zijn van derden, onbewust of bewust;
– iets uit vorig levens of uit de familiekarma zijn;
eigen gecreëerde negatieve energie zijn.

instagram

Tekens van zwarte magie/ negatieve energie zoals haren in je eten

Als je last hebt van negatieve energie, kun je dat merken door veel tegenslag of somberheid. Maar soms merk je dit niet meteen op en wil jouw onderbewuste en je gids dat het je duidelijk wordt. Zij laten het dan duidelijk worden door middel van tekens. Tekens verschillen meestal per persoon, de één ruikt bijvoorbeeld een vieze geur of droomt naar. Dat ligt er net aan welke gave je hebt en hoe die zich uit. Maar er zijn er toch een paar tekens die over het algemeen overeenkomen bij mensen.

nieuwsbrief

Haren in je eten

Bij zwarte magie is het namelijk een beetje bekend dat zwarte magie wordt uitgevoerd met ritueel. En die rituelen bevatten vaak vieze, nare dingen zoals stukjes huid of… haren. Hoe onzuiverder, hoe beter, vinden ze.

In de hoop dat je dat duidelijk wordt, laat een gids/ je onderbewuste steeds een stukje haar in je eten ontdekken.

Extra’tje: eet je vaak met degene die zwarte magie op je uitoefent? Dan vind je die dagen extra vaak haren. Een ander extra’tje is: heeft iemand anders last van zwarte magie en heb jij dáár weer last van door bijvoorbeeld je hooggevoeligheid, dan vind je ook met diegene extra haren.

Je kunt deze haren trouwens ook op andere plekken vinden, maar in je eten valt het het meest op omdat dat irritant is.

Heb jij wel eens perioden lang haren gevonden in je eten?Leer hier meer over donkere rituelen:

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Teken van negatieve energie: haren in je eten”