Teken van negatieve energie: haren in je eten

haren in eten

Wat is negatieve energie?

Voordat ik uitleg over haren in je eten, zal ik uitleggen wat negatieve energie is. In het kort betekent het dat er een energie bij je is die er normaliter niet hoort te zijn. En dat dus de meeste mensen ook niet hebben, maar jij wel. Dit kan:
– gestuurde negatieve energie zijn van derden, onbewust of bewust;
– iets uit vorig levens of uit de familiekarma zijn;
– eigen gecreëerde negatieve energie zijn;
– of door je hooggevoeligheid neem je ándermans donkere energie over.

Bij de eerste 2 is het erg zinvol dit te laten verwijderen. Verwijderen mag altijd bij mij, wereldwijd. We scannen dan goed wat er speelt. Speelt er magie via eten en drinken of is het en familievloek? Dat zoeken we samen uit en verwijderen we. De 3e is wat lastiger. Dit los je vaak op als je je eigen visie op het leven weer aanscherpte. De laatste mag je me ook altijd hulp bij vragen. We trainen het dan zo dat je andermans negatieve energie niet voelt.

Kortom is bij deze 4 punten je aura niet schoon en heb je door deze reden haar in je eten. Er hangt een energie van een ander of van een dood iets tussen. Dit heeft allerlei gevolgen: denk aan je niet goed voelen, je somber voelen, pech krijgen, je niet gezien voelen, tot en met in het extreme: baanverlies of een breuk in de relatie. 


Tekens van zwarte magie/ negatieve energie zoals haren in je eten

Als je last hebt van negatieve energie, kun je dat merken door bijvoorbeeld veel tegenslag of ongelukken krijgen. Dat zijn klachten. Maar soms merk je dit niet meteen op. Of je denkt dat je het zelf veroorzaakt of dat het toeval is. Op dat moment wil jouw onderbewuste en je gids dat het je duidelijk wordt. Zij willen dan naast klachten, tekens geven. Soms lijken die erg op klachten, want een haar in je eten vinden is nomaliter vies. Tekens verschillen wel heel erg per persoon, de één ruikt bijvoorbeeld een vieze geur of droomt naar. Dat ligt er net aan welke gave je hebt en hoe die zich uit. Maar er zijn er toch een paar tekens die over het algemeen overeenkomen bij mensen. En dat is toch echt haren in het eten vinden.

 

Letterlijk haren in je eten

Bij zwarte magie is het namelijk een beetje bekend dat zwarte magie wordt uitgevoerd met ritueel. En die rituelen bevatten vaak vieze, nare dingen zoals stukjes huid of haren. Hoe onzuiverder, hoe beter, vinden ze. Dat komt omdat vieze dingen een sterke negatieve energie hebben. Het liefst gebruiken ze as van een overleden mens of offeren ze een dier op.

In de hoop dat het duidelijk wordt dat er sprake is van negatieve energie, laat een gids/ je onderbewuste steeds een stukje haar in je eten ontdekken.

 

Slechts tijdelijk of met perioden haren vinden

Eet je vaak met degene die zwarte magie op je uitoefent óf iets op zich heeft dat anderen ook lastigvalt? Dan vind je die dagen extra vaak haren. Maar andere dagen niet, omdat je alleen maar last van hem of haar hebt als je bij diegene bent. Een andere tip is: heeft iemand anders last van zwarte magie en heb jij dáár weer last van door bijvoorbeeld je hooggevoeligheid, dan vind je ook met diegene natuurlijk extra haren. Je kunt deze haren trouwens ook op andere plekken vinden, maar in je eten valt het het meest op omdat dat irritant is en vies wordt gevonden. En gidsen willen vaak dat je oplettend wordt.

Sommigen hebben ook heel selectief haaruitval. Namelijk alleen de ochtend voor of nadat ze iemand met negatieve energie hebben gezien. Tussen jou en mij: als mijn haar onder de douche erg uitvalt (en normaal is dat gewoonweg niet zo), dan ga ik meteen voor mezelf na wie ik morgen zie en waarom mijn lichaam erop reageert.

 

Haaruitval door magie

Wist je dat je ook haaruitval kunt hebben door magie? Of grijs haar kunt krijgen erdoor? Dat kan haren in je eten vinden ook nog inhouden: je wordt gewezen op je eigen symptoom haaruitval. Iets waarvan je misschien wel gewoon dacht dat het normaal was. Maar toen bleek dat je het niet opviel, zorgen de gidsen dat het in je eten terecht kwam.

Haaruitval ontstaat vaak doordat zwarte magie iets ‘doods’ is. Het hoort er niet. Vooral mensen met bezetenheid hebben veel haarverlies. Als er zo’n rotte energie bij je is, dan geeft dat namelijk symptomen van ‘afsterven’. Dat is namelijk zowel een teken als een klacht. En het universum hoopt dat je dat snapt. Gelukkig is magie zelden zó sterk dat het echt dingen af laat sterven en wordt dat dus haaruitval. En daar is gelukkig wat aan te doen.

Eigenlijk zoals je leest komt haren in je eten en haaruitval en de boodschap erachter best wel overeen met elkaar. Maar haaruitval kan ook vaak nog medisch zijn en haren in je eten is gewoon wat vreemder. Daarom zijn haren in je eten haast altijd een teken van een spirituele smet in of op je aura. Het is helemaal mooi en duidelijk trouwens als je een haar vindt trouwens dat niet jouw kleur of textuur is. Leer ook meer over spirituele redenen die zorgen voor haren in je eten!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Teken van negatieve energie: haren in je eten”