hoe snel zwarte magie

Hoe snel loop je zwarte magie/ negatieve energie op?

Wat is negatieve energie?

Voordat ik uitleg hoe snel dit gebeurt, lijkt het me goed dat ik eerst uitleg wat zwarte magie is: zwarte magie heeft grofweg 3 onderdelen:

– de soort dat iemand je bewust zwarte magie toestuurt om één of meerdere levensgebieden aan te vallen. Meestal door jaloezie. Vanuit dit of het vorig leven;
– de soort dat iemand je onbewust zwarte magie toestuurt, meestal noem ik dit een ontwensing of erge jaloezie;
– de soort dat je het zelf uitlokt met een ouijabord bijvoorbeeld of door je eigen (op dat moment even negatieve) gedachtekracht.

Je kunt er hier meer over lezen.

instagramHoe snel loop je de bewuste zwarte magie op?

Het volgende dat ik uit ga leggen geldt voor zowel dit leven als het vorig leven. Het enige verschil is dat als je zwarte magie uit een vorig leven hebt, dit hebt meegenomen uit dit leven omdat het nog niet was opgelost.

Wanneer loop je dus zwarte energie op? En hoe snel? Dat ligt aan een aantal factoren:

je levensles. Wat zijn je lessen dit leven? Voor sommigen is het bijvoorbeeld voor zichzelf opkomen. Voor anderen is het angsten uit vorig levens overwinnen. En voor mensen die regelmatig zwarte energie oplopen, bijvoorbeeld hun gaves ontdekken. Dan blijf je met zwarts te maken hebben tot je het doorhebt. Héél veel mensen hebben met dit punt te maken;
je karma. Hoe heb je in dit en andere leven(s) gedaan naar je medemens? Je kan simpelweg nog een beetje boetedoen;
je familiekarma. Hoe hebben je voorouders gedaan? Soms krijgen zij zwarte magie op zich en resulteert dat in jij die een familievloek heeft. Waarom? Door punt 1, maar ook pech dus. Maar ook punt 2: soms worden je voorouders het meest geraakt als jij je niet goed voelt. Je hoort dan simpelweg bij iemands plan. Geen zorgen, die loopt vaak samen met punt 1 en 2;
om te beseffen dat er vorig levens zijn. En alles dat dat vervolgens met je doet.

nieuwsbriefHoe dan verder?

Afhankelijk van welk punt je last hebt, is het de truc om bewust te worden en ernaar te handelen. Verder te kijken als een dokter je dus uitbehandeld verklaart. Een groot deel van de mensen heeft vervolgens genoeg aan jezelf laten verdrijven, maar een nog groter deel mag bewust blijven. En zal altijd een beetje last hebben van zwarte magie na verdrijving, omdat ze bewust zich hiertegen mogen leren weren. Met hun eigen energie dus.Ben je benieuwd of jij een vervelende energie bij je draagt en wat voor soort en wat je leerschool is? Overweeg een dienst in de webshop om dit uit te pluizen!Leer hier meer over hoe zwarte rituelen gedaan worden:

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS