Hoe snel loop je zwarte magie/ negatieve energie op?

hoe snel zwarte magie

Wat is negatieve energie?

Voordat ik uitleg hoe snel iemand magie oploopt, lijkt het me goed dat ik eerst uitleg wat zwarte magie is. Zwarte magie heeft grofweg 3 onderdelen: ontwensingen, magie en vloeken!Hoe snel loop je de bewuste zwarte magie op?

Het volgende dat ik uit ga leggen geldt voor zowel dit leven als het vorig leven. Het enige verschil is dat als je zwarte magie uit een vorig leven hebt, dit hebt meegenomen uit dit leven omdat het nog niet was opgelost.

Wanneer krijg je dus voodoo op je? Dat ligt aan een aantal factoren:

je levensles. Wat zijn je lessen dit leven? Voor sommigen is het bijvoorbeeld voor zichzelf opkomen. Voor anderen is het angsten uit vorig levens overwinnen. En voor mensen die regelmatig zwarte energie oplopen, bijvoorbeeld hun gaves ontdekken. Dan blijf je met zwarts te maken hebben tot je het doorhebt. Héél veel mensen hebben met dit punt te maken;

je karma. Hoe heb je in dit en andere leven(s) gedaan naar je medemens? Je kan simpelweg nog een beetje boetedoen;

je familiekarma. Hoe hebben je voorouders gedaan? Soms krijgen zij zwarte magie op zich en resulteert dat in jij die een familievloek heeft. Waarom? Door punt 1, maar ook pech dus. Maar ook punt 2: soms worden je voorouders het meest geraakt als jij je niet goed voelt. Je hoort dan simpelweg bij iemands plan. Geen zorgen, die loopt vaak samen met punt 1 en 2;

om te beseffen dat er vorig levens zijn. En alles dat dat vervolgens met je doet.Wat als je snel zwarte magie op je hebt gekregen?

Afhankelijk van welk punt je last hebt, is het de truc om bewust te worden en ernaar te handelen. Verder te kijken als een dokter je dus uitbehandeld verklaart. Een groot deel van de mensen heeft vervolgens genoeg aan jezelf laten verdrijven, maar een nog groter deel mag bewust blijven. En zal altijd een beetje last hebben van zwarte magie na verdrijving, omdat ze bewust zich hiertegen mogen leren weren. Met hun eigen energie dus. Wist je dat sommige mensen ook gewoon immuun zijn voor zwarte magie?

Ben je benieuwd of jij een vervelende energie bij je draagt en wat jouw leerschool is? Overweeg een dienst in de webshop om dit uit te pluizen!

Engels: leer hier meer over voodoo op je krijgen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe snel loop je zwarte magie/ negatieve energie op?”