Auralifters: herkennen en verwijderen

auralifters

Wat zijn auralifters? Ze worden vaak ook wel energiezuigers genoemd of energievampieren. De laatste vond ik laatst een leuk woord dat ik ben tegengekomen! Auralifters zijn energieën die aan je vastgeplakt zitten of met je meelopen, net hoe je het beschrijven wil. Ik zal het artikel opdelen in twee groepen auralifters: geesten en levende personen. Beide hebben een vorm van energie. En energie kan aan iemand gaan plakken. Dat noem je ook wel meeliften en andermans energie opzuigen. Daarom is het goed om bij beide stil te staan voor een fijne bewustwording voor jezelf zodat je energie zo dicht mogelijk bij je blijft.

Zoek je trouwens meteen een object om lifters op afstand te houden? Klik op de afbeelding!

beschermingGeesten als auralifters

Voordat ik hier meer over overleden meelifters vertel, moet ik beginnen bij het begin: wat is een geest? Een geest is een een energie dat zelf kan denken en handelen. Er bestaan verschillende soorten geesten die mensen bij zich kunnen hebben. Geesten zijn grofweg in vier groepen onder te verdelen:

engelen: dit zijn entiteiten die eenieder helpen die hulp nodig hebben of naar ze vragen;

gidsen: dit zijn begeleiders die je meestal hebt gekend vanuit vorig levens en die je nu persoonlijk begeleiden;

overledenen: bekende of onbekende overledenen komen langs omdat je ze waarschijnlijk kunt waarnemen of omdat ze nog wat tegen je te zeggen hebben;

demonen: dit zijn vaak gestuurde energieën die vorm aannemen van een boze geest die je lastigvallen. Vaak hebben zij geen ziel. Maar kunnen ze wel denken omdat ze met een instructie naar je gestuurd zijn;

klopgeesten: dit is een groep dat tussen overleden en demonen inhangt. Dit zijn vaak óf overleden personen die het leuk vinden om herrie te schoppen (kloppen op de muur). Vaak weten ze dat je dan interesse hebt in spiritualiteit/ het paranormale. En soms is het een gestuurde demoon dat in huis komt hangen.


Hoe weet je welke onzichtbare energie zich gedragen als auralifters?

Als we het hebben over geesten die meeliften ‘in je aura’ dan wordt er mee bedoeld dat je een geest om je heen hebt hangen. Meestal uit de groep ‘overledenen’, ‘klopgeesten’ of ‘demonen’. Waar ze vandaan komen, verschilt. Soms heb je hem ergens opgepikt, soms is hij naar je gestuurd en soms heb je hem per ongeluk aangetrokken. Wat een geest doet, hangt af van waarom hij bij je is. Voor een grote groep hoogsensitieve mensen, kost dit enorm veel energie. Daar komt ook het woord auraliften vandaan. Ze liften mee op je energie en vinden dat leuk. En jij wordt steeds vermoeider. Je geeft steeds wat energie aan hen af. Ze liften vooral mee met mensen die open aura’s hebben.Personen als auralifters

Soms kunnen ook personen meeliften. Zij liften mee door je heldervoelendheid. Door je heldervoelen kun je fantastisch veel in- en aanvoelen, dat is een gave.

De vervelende kant van heldervoelen is dat je energetisch te open staat. En dit nodigt mensen bewust en onbewust uit om je energie te stelen.


Hoe herken je personen auralifters?

Je herkent mensen wiens energie met jou meeliften onder andere aan dat mensen ook werkelijk uitspreken dat ze zich vaak beter voelen na een gesprek met jou. Je herkent het aan dat mensen vaak naar jou toekomen voor hulp. Maar je herkent het ook als je de hele dag pijn, emoties, gedachten en gedragingen hebt die constant schommelen. Dat is namelijk een teken dat je met rotzooi van anderen loopt. Daarom is het zo instabiel: soms denken ze aan je, soms niet. Hoe harder ze met je bezig zijn, hoe ellendiger ze zich zelf voelen of hoe bozer ze op je zijn, hoe meer je last van ze hebt. Dit zijn dus ook auralifters.

zwarte kaars opgeladen

Je hebt last van lifters, en nu?

Als je het idee hebt dat het puur heldervoelen is, probeer wat visualisaties! Hoe duidelijker je visualiseert en hoe duidelijker je intentie en wil, hoe makkelijker je merkt dat het koord van degene die jou lastigvalt verbreken kan. Visualiseer bijvoorbeeld hoe je het koord stukmaakt en gun jezelf dit losbreken ook. Lees hier meer over je aura reinigen.

Wat je ook nog kunt doen, is je gids om hulp vragen. Vraag simpelweg een teken aan hem met de vraag of hij je wil helpen. Hij zal dan beslissen of hij zelf kan helpen of dat hij je richting iemand stuurt die jou weer verder kan helpen. Houd er rekening mee dat het soms even duurt voordat jou het teken opvalt.

 

Hulp bij lifters

Soms is het lastig om te kunnen voelen om welke soort energie of zelfs magie het gaat. Vaak herken je het verschil in de agressiviteit van de energie of geest. Hoe meer je het idee hebt dat je niet alleen bent, hoe groter de kans dat het iets is dat verdreven moet worden.

Gelukkig is er als je er niet uitkomt qua auralifters is er altijd mogelijkheid voor een intake. Daarin bekijken we of en wat je bij je hebt en wat we eraan kunnen doen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Auralifters: herkennen en verwijderen

  1. Soenanda says:

    Graag een intake gesprek, met u, ik denk dat auralifter verwijderen
    Kun u mijn helpen!!!!

    Vriendelijke groet, soenanda

LEAVE A COMMENT