auralifters

Auralifters

Wat zijn auralifters? Ze worden vaak ook wel energiezuigers genoemd of energievampieren, vond ik laatst ook wel een leuk woord dat ik ben tegengekomen. Auralifters zijn energieën die aan je vastgeplakt zitten of met je meelopen, net hoe je het beschrijven wil. Ik zal het artikel opdelen in twee groepen auralifters.

nieuwsbrief
Geesten die meeliften

Voordat ik hier meer over vertel: wat is een geest? Een geest is een een energie dat zelf kan denken en handelen. Er bestaan verschillende soorten geesten die mensen waar je hier meer over kunt lezen.

Geesten zijn grofweg in vier groepen onder te verdelen:

engelen: dit zijn entiteiten die eenieder helpen die hulp nodig hebben of naar ze vragen;
gidsen: dit zijn begeleiders die je meestal hebt gekend vanuit vorig levens en die je nu persoonlijk begeleiden.
overledenen: bekende of onbekende overledenen komen langs omdat je ze waarschijnlijk kunt waarnemen of omdat ze nog wat tegen je te zeggen hebben;
demonen: dit zijn vaak gestuurde energieën die vorm aannemen van een boze geest die je lastigvallen.

Als we het hebben over geesten die meeliften ‘in je aura’ dan wordt er mee bedoeld dat je een geest om je heen hebt hangen. Waar ze vandaan komen, verschilt. Soms heb je hem ergens opgepikt, soms is hij naar je gestuurd en soms heb je hem per ongeluk aangetrokken. Wat een geest doet hangt af van waarom hij bij je is, maar een bepaalde groep geesten kost veel energie. Daar komt ook het woord auraliften vandaan. Ze liften mee op je energie en vinden dat leuk. En jij wordt steeds vermoeider.

Instagram
Auralifters: personen

Soms kunnen ook personen meeliften. Zij liften mee door je heldervoelendheid. Door je heldervoelen kun je fantastisch veel voelen, dat is een gave.

De vervelende kant van heldervoelen is dat je energetisch te open staat. En dit nodigt mensen bewust en onbewust uit om je energie te jatten. Je herkent dit onder andere aan dat mensen ook werkelijk uitspreken dat ze zich vaak beter voelen na een gesprek met jou. Maar je herkent het ook als je de hele dag pijn, emoties, gedachten en gedragingen hebt die constant schommelen. Dat is namelijk een teken dat je met rotzooi van anderen loopt. Daarom is het zo instabiel: omdat ze soms aan je denken en soms niet. En hoe harder ze met je bezig zijn, hoe ellendiger ze zich zelf voelen of hoe bozer ze op je zijn, hoe meer je last van ze hebt. Dit zijn dus ook auralifters.
Je hebt last van lifters, en nu?

Last van een geest is erg vervelend. Het is soms moeilijk om te weten of het een energie is dat je moet verdrijven of een energie is dat je moet verbreken. Vaak herken je het verschil in de agressiviteit van de energie of geest. Hoe meer je het idee hebt dat je niet alleen bent, hoe groter de kans dat het iets is dat verdreven moet worden.

Als je het idee hebt dat het puur heldervoelen is, probeer wat visualisaties! Hoe duidelijker je visualiseert en hoe duidelijker je intentie en wil, hoe makkelijker je merkt dat het koord van degene die jou lastigvalt verbreken kan. Visualiseer bijvoorbeeld hoe je het koord stukmaakt en gun jezelf dit losbreken ook.


Hulp

Gelukkig is er als je er niet uitkomt qua auralifters is er altijd mogelijkheid voor een intake. Daarin bekijken we of en wat je bij je hebt en wat we eraan kunnen doen.

Bekijk hier ook een video over omgaan met angst voor geesten.

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS