De nieuwe maan van 15 november 2020

nieuwe maan van 15 november

De vorige volle maan stond in teken van zwaar lichaam en vermoeidheid. Tijdens deze nieuwe maan van 15 november merken we vooral een zweverig hoofd, vermoeidheid en wat buikpijn op.

nieuwsbrief


De nieuwe maan van 15 november

Tijdens deze nieuwe maan van 15 november merken de meesten wat meer slaperigheid dan normaal. Alsof hun lichaam gewoon meer wil opladen. Dit komt omdat deze maan een drukkend gevoel geeft op de wenkbrauwen. En de energie drukkend is en moe maakt.

Tijdens deze maan zijn we ook wat zweveriger! In je hoofd is het vaak vredig en opvallend stiller. Je energetisch lichaam is namelijk een beetje aan het zweven, zo is de energie gewoon deze dagen. Wat interessant is, is dat je intuïtie ook lekker versterkt is omdat je je gewoon minder druk maakt om randzaken!

Tot slot is er voor sommigen wat buikpijn tijdens deze maan. De energie wil je leren dat je buik lekker te vertrouwen is en je inzichten geeft over de situaties waarover je twijfelt.

Instagram


Tips voor deze maan

Wees je bewust dat je soms gewoon door de zure appel heen mag bijten tijdens deze maan! Ga niet per se naar bed als je ogen worden dichtgedrukt maar ga juist iets lekker actiefs doen!

Deze maand ben je wat minder geaard en meer in contact met je intuïtie. Deze staan niet in verband met elkaar, maar doordat je wat minder bezig bent met alledaagse zaken, staan je gaves wat meer open. Ga dus ook lekker aan de slag met welk zintuig het actiefste is! Dan weet je welke gave zich het eerst wil ontpoppen. Probeer hiermee ook lekker aan de slag te gaan na deze maan.

Je leert tijdens de maan ook meer samenwerking met je buik. Hij zal je vertellen wat goed voor je is. Maak er lekker gebruik van en schets verschillende toekomstsituaties: bij welke krijg je buikpijn en bij welke een fijn gevoel?

Leer hier ook meer over makkelijk aarden wat je kunt oefenen tijdens deze maan!

,

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De nieuwe maan van 15 november 2020

LEAVE A COMMENT