De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020

horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien afhankelijk van je sterrenbeeld! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. Lees snel de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020 met uitgelicht! Boogschutter 23 november- 21 december

Dag lieve boogschutter. Lees hoe jouw komende maand wordt. En jij bent als jarige extra uitgelicht!

Voor jou deze maand een periode van alertheid en weinig slaap nodig. Lekker hoor! De energie ligt goed om mooie dingen te ondernemen met de volste energie. Probeer je dag- en nachtritme zo mooi mogelijk aan te houden om toch aan wat uren per nacht te komen.

In de liefde voor jou veel stabiliteit. Dit betekent geen nieuwe liefdes of geen rommelende energie in jouw relatie.

Dit wordt kortom eigenlijk een stabiele maand voor je dus waarin je veel tijd over hebt om nieuwe zaken aan te pakken. Maak er gebruik van.
Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Steenbok: 22 december- 19 januari

Deze komende 30 dagen merk je je nek wederom wat extra op. Schenk hier gehoor aan. Plan een lekkere massage of douche bewuster de pijn van je af. Er slaan zich hier namelijk veel energieën op die niet van jou zijn, daarom werkt douchen zo fijn: dat spoelt tijdelijk weg. Let dus goed op of het tijdens het douchen minder wordt, los van de lekkere warmte. Wees dan bewust van je hooggevoeligheid.Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht een maand dat zowel gezellig is als veel slikken is. Gewoon lekker veel tegelijk: minder fijne dingen incasseren, maar ook genieten van kleine dingen. Omarm het allemaal maar. Alles wat deze maand gebeurt, is nodig voor jou om weer verder te kunnen. Zo worden enkele vriendschappen onder de loep genomen maar leer je ook mooie kanten van mensen in je omgeving (opnieuw) kennen. De gevoelens die je deze maand hebt, zijn gewoon extra te vertrouwen: puur van jou. De energie van ‘boven’ schermt energieën die zich met je bemoeien namelijk af.Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een maand waarin je veel slikt. Dit voel je ook letterlijk aan je keel. In jouw geval betekent dit dat er wat zaken onuitgesproken zijn en dit veel aan je eet deze maand. Daarom deze klacht van je onderbewuste: hij wil dat je het oplost of er in ieder geval wat mee doet.

Los van de keelklachtjes is het voor jou een maand met veel verwarring en besluiteloosheid. Plan heerlijke dagjes vrije tijd in voor jezelf. Liefst even zonder mensen: Wat vind jij echt leuk? Onderzoek dat ook eens.Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram, voor jou een maand waarin je wat meer met de voeten op de grond staat. Je zweeft dus ook wat minder en je snapt jezelf en je omgeving wat beter omdat de dingen niet zo langs je heen zweven. Fijn hoor! Gebruik deze maand dan ook om de zaken aan te pakken waar je je normaal niet ‘up for’ voelt. Besef tevens dat dit gevoel dat je nu hebt ook te bereiken is in andere maanden. Het heet leren aarden.

Voor jou net als bij vissen ook een maand waarin je door je meer geaard voelen, bewuster bent van zaken die nog onuitgesproken zijn. Let op je keel.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand met wederom veel slikken. Je bent lekker aan het verwerken en herhalen van gebeurtenissen van vroeger. Probeer en vooral liefdevol naar te kijken en niet met boosheid. Daar heb je het meest aan. Probeer zaken wat meer te bekijken vanuit wat je hebt geleerd in nare situaties. Wellicht zie je in dat sommige vervelende situaties nodig zijn geweest om je te laten groeien en jezelf te leren kennen. Omarm dat, en leer er gewoon van de volgende keer sneller te handelen.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van wazig zijn, net als de vorige maand. Je vindt het gewoon allemaal wel even best. Prima toch?! Je verdient wel even een pauze. Plan leuke activiteiten in om even in de sfeer te blijven. Volgende maand sta je namelijk weer met de voeten op de grond. Leer van de afgelopen twee maanden dat ‘iets best vinden’ en je druk om iets maken, allemaal in je hoofd zit en te beïnvloeden is. Leer hoe je baas kunt zijn over eigen gedachten.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Voor jou gewoon een klein beetje sombere maand. Je staat veel stil bij je tekortkomingen en gebreken, zo ligt de energie nu eenmaal. Geen nood, maar dwing jezelf juist aan mooie dingen te denken. Of neem even contact op met iemand van wie je houdt of om iets uit te spreken. Plan hier tijd voor in als je merkt dat je minder lekker in je vel zit. Aan jou een mooie maand om ook te beseffen hoe gevoelig je bent voor energie. Ben je opeens heel lang heel somber? Sta even op van de plek waar je zit. Die plek houdt namelijk die energie vast. Je zult je dan meteen wat verlichter voelen. Energie is dus te creëren. En weg te halen.

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van een zware maag. Er ligt je simpelweg iets zwaar je op maag. Routine misschien? Werk doen waar je niet gelukkig van wordt? Handel nu! Voor jou is de toekomstvraag mijn advies deze maand. Als je straks 80 bent en met pensioen, ben je dan blij met hoe je nu leeft? Probeer jezelf zo gelukkig mogelijk te maken. Dat verdien je. En het mag stapsgewijs.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou zijn nog steeds de blokkades in je buik aanwezig. Hij staat of strak óf loopt niet helemaal lekker door. Of je reageert ongebruikelijk op eten. Eigenlijk is dit helemaal niet ongebruikelijk, het valt je gewoon nu pas op. Je hebt te maken met twee aspecten rondom je maag deze maand: mensen en voedingsstoffen. Let goed op bij welke mensen je maag opvallende klachten geeft. Dit vertelt veel over hen en heet ook wel heldervoelen, wat bij jou meer openstaat deze maand. En let daarnaast op wat je eet en waar je lichaam fijn en niet goed op reageert: hij wil je vertellen wat jouw lichaam het fijnst vindt! Probeer dit te onthouden en na deze maand vol te houden.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een lollige maand. Je ziet in alles wel wat humor en hebt ook wat zelfspot. De laatste tijd heb je het een beetje zwaar gehad en dit is je oplossing. Prima hoor. Geniet er ook even van en leer hiervan dat humor op zijn tijd gewoon heel goed is, zolang je er niet in doorschiet. Hierna volgen gelukkig maanden waarin je weer wat meer gegrond bent.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen, tenslotte. Voor jou een maand vol helderziende inzichten. Lekker zeg! Je zult deze maand gewoon een scherpere intuïtie hebben, dat ik gewoon helderzien noem. Geniet er van en onderneem zaken waar je je intuïtie erg voor nodig hebt. Nu is de maand daar goed voor! Denk ook bijvoorbeeld aan een juiste therapievorm zoeken of een juiste vriendschap sluiten of een collega in vertrouwen willen nemen.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020! Wat kwam er bij jou uit?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 november 2020”