Hoe kun je de beste verdrijving of verdrijver uitkiezen?

verdrijving uitkiezen

Een verdrijving wordt vaak ingezet om een negatieve energie of geest weg te halen bij een persoon. Vaak hoor je in de omgeving dat mensen zich hier echter niet geholpen door voelen. Hoe zit dat dan? Hoe groot is de kans dat je een verkeerde soort verdrijving gaat uitkiezen voor het probleem?Soorten negatieve energieën om een passende verdrijving voor te kiezen

Er bestaan verschillende soorten negatieve energie. Afhankelijk van hoe iets iemand wordt aangedaan wordt kun je een verdrijving uitkiezen. Het beste is te letten op of een aanpak past bij het probleem. Het moet logisch zijn. Net als bij een gebroken been. Dan gaat accupunctuur ook niet helpen, je moet het bot namelijk aanpakken. Ik zal een aantal voorbeelden opsommen.

1, het eerste punt om een verdrijving voor uit te kiezen: het verdrijven van boze geest.

Ik maak hier onderscheid tussen gestuurde geesten die geen ziel hebben en overledenen die wel een ziel hebben. Een gestuurde zielloze geest is iets dat bij je hangt of ‘in je aura hangt’. Het beste is een verdrijving te gebruiken dat deze energie weg kan halen. Een veel bekend iets is een wassi, daarmee was je met de geur van de verdrijving je aura schoon. Sommige mensen gebruiken salie. Voor minder agressieve geesten kan dit, anders is salie te tijdelijk. Daarbij is salie meer gericht op energieën in huizen. De aanpak matcht dan niet. Sommigen gebruiken tot slot healing: eigen energie om iets te verdrijven bij een ander. Ook hier klopt de aanpak nét niet bij een geest, want eenmaal klaar met de healing, kan de geest gewoon weer terug komen. Uitzondering is natuurlijk als het een lievere geest was die door de healing het licht heeft gevonden;

2 het verdrijven van zwarte magie op afstand.

Technisch gezien valt deze soort zwarte energie onder hetzelfde als een boze geest. Het is een energie zonder ziel dat bij je hangt;

3 het verbreken van een (familie)vloek.

Een vloek voelt heel anders dan zwarte magie. De ervaring leert dan mensen met een vloek vaker worden beïnvloed om dingen voor zichzelf te verpesten en bij zwarte magie dat dingen om je heen gewoon ‘zomaar’ mislukken. Sommige vloeken erf je vanaf je geboorte af aan al. Hoewel een vloek ook een energie is dat om je heen hangt, moet een vloek verbroken worden en een geest of negatieve energie verdreven. Je kunt er tevens een wassi voor gebruiken, maar dan met een element erin dat laat zien aan de vloek dat je hem verbreekt en niet verdrijft. Een wassi, of andere soort verdrijving, werkt altijd samen met je energie: hoe duidelijker je bent en hoe beter je een probleem doorhebt, hoe sterker;

4 het valt sommige mensen op dat ze zich thuis erg slecht voelen en buitenshuis veel beter.

Dit is je indicator dat er iets in huis is dat er niet hoort. Dit kan gaan om een geest, maar ook om een negatieve energie of vervelende energie die de grond heeft geabsorbeerd lang geleden. Als je denkt dat het een geest is, gaat een reguliere verdrijving niet helpen want de geest zit in huis. Je mag het huis aanpakken door het te verdrijven of beschermen. Veel mensen gebruiken wierook en vaak is dit voldoende. Maar als je te maken hebt met agressievere gebeurtenissen zoals spullen die kapot gaan of lastiggevallen worden in je slaap, is dat niet voldoende, want wierook raakt op. Zorg dan voor iets permanent, zoals een bepaald beschermobject;

5 het verdrijven van iets dat binnenin je is gekomen.

Sommige mensen vallen anderen lastig door per ongeluk of expres iets in het lichaam van de ander te plaatsen. Met per ongeluk bedoel ik boze oog geven, met expres bedoel ik net als drugs in een drankje, zwarte magie in een drankje doen. Op dat moment heb je iets in je lichaam en niet eromheen. Een wassi of verdrijving van buitenaf gaat dan niet helpen, en verdrijving van binnenuit zoals een drankje wel. Sommige mensen gebruiken met succes ook thee of blauwsel. Afhankelijk van hoe en met wat voor ernst iemand iets heeft binnen gehad, werkt dat evengoed;

6, het laatste punt om een verdrijving op uit te kiezen: verdrijven van iets dat óp je lichaam vastzit.

De laatste categorie die ik vandaag doorneem is het soort negatieve energie dat je hebt opgelopen door ergens over heen te lopen of door iets aan te raken. Er zit dan dus letterlijk zwarte magie op, en niet ‘in je aura’. Dit haal je vaak dus ook weg met een drankje met dit ander doel. Hoewel ik hier geen wassi’s voor gebruik, geloof ik er wel in dat een wassi ook kan helpen voor dit probleem.


Veel uitzonderingen bij het uitkiezen van een verdrijving

Ondanks dat bovenstaande helder kan worden uitgepluisd, zijn er veel uitzonderingen op de regels die handig zijn om te weten bij een verdrijving uitkiezen:

Het voorbeeld van de geest die ik gebruikte in de alinea hierboven, is een geest zonder ziel dat gestuurd naar je is op afstand. Maar er zijn nog een aantal soorten geesten. Zo kan een geest in je huis zitten, waardoor je een huisuitdrijving moet doen. Of een geest kan bij een vloek horen, waardoor je een vloekverbreking moet doen. Een geest kan ook in je zitten, door de negativiteit via eten en drinken, en ga zo maar verder.

Daarnaast heb je nog levenslessen. Voor sommige mensen is het hun levensles om om te leren gaan met energieën. Positieve, maar ook negatieve. Zo heeft de één veel sneller te maken met zwarte magie dan een ander, omdat hij ervan moet leren. Je alleen maar laten verdrijven, dekt vaak je levensles niet. Het is dan je taak bewuster te worden van wat er gebeurt. Er zelf in te leren groeien, misschien zelfs je zelf leren verdrijven.

Veel mensen zijn ook nog hooggevoelig. Hierdoor trekken ze geesten aan die ze doet denken aan kwade geesten, maar die eigenlijk voorbijgangers zijn: gewoon overledenen. In dit geval kun je beter geen verdrijving uitkiezen, maar hier is weer een goed gesprek met de overledene op zijn plaats, al is het gesprek maar van één kant te horen.

Samengevat kun je dus zeggen dat sommige mensen het probleem, de kern en het totaalplaatje van iemands klacht niet met het behandelplan meenemen. Iemand kan bijvoorbeeld psychiatrisch zijn waardoor hij denkt geesten te zien of heeft het over een geest, terwijl er iets heel anders speelt. De meesten doen dit natuurlijk niet expres of weten niet beter. Maar er zomaar een verdrijving, of de enige verdrijving die je kent tegen al die problemen aangooien, werkt vaker niet dan wel. Je bereikt er meer mee als je soms eens iemand doorstuurt en de gezondheid van de persoon die je probeert te helpen bovenal gaat. Heb jij al ooit een verdrijving uitgekozen?

Bekijk hier ook allerlei soorten magie!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe kun je de beste verdrijving of verdrijver uitkiezen?”