De volle maan van 30 november 2020

volle maan van 30 november

De vorige nieuwe maan stond in teken van je zweverig voelen, vermoeidheid en een gevoelige buik. Deze volle maan van 30 november staat in het teken van je nek en je ademruimte.

nieuwsbrief


De volle maan van 30 november

Tijdens deze nieuwe maan van 30 november speelt er zich veel fysiek af. Zo beginnen we weer met de nek, een vaker terugkerend iets bij manen. Tijdens deze maan werkt voor de meesten hun nek tegen of mee. Afhankelijk van je omgeving en of je je pad volgt in je leven, het blijft immers een signaal van je onderbewuste dat doorkomt om je iets te vertellen via je je lichaam. Het houdt dus in dat je deze maan meer nekpijn hebt of juist verlichting in je nek voelt. Probeer ernaar te handelen, uit te zoeken waarom je nek pijn doet of juist fijn voelt.

Tijdens deze maan is de energie rondom onze longen/ ademhalen ook anders. Ook hier geldt weer dat het twee kanten op kan gaan. De energie rond deze volle maan wil je simpelweg helpen om je keuzes in het leven te evalueren. Je onderbewuste zal je door middel van je moeilijke ademhalen of juist een fijne, vrije neus en goede ademhaling ook iets willen laten weten over de inrichting van je leven. Het vertelt namelijk hoeveel belemmerende energieën je bij je draagt vanuit van alles in je omgeving. Mensen, werk, trauma’s. Luister er goed naar om bewust te worden.

Instagram


Tips voor deze maan

Wees niet boos op je eventuele nekpijn of zwaar gevoel op de longen. Het vertelt je alleen iets over hoe je je leven op dit moment hebt ingericht. Doe lekker iets met de signalen en probeer het goede te zien van de signalen: je onderbewuste en lichaam willen je alleen maar helpen. Breng veranderingetjes aan in je leven. Dat mag stap voor stap. Het hoeft niet meteen een baanverandering te zijn, maar bekijk of je bij een studieloopbaancoach kan beginnen of je in kunt schrijven op vacaturesites. Je hoeft niet te stoppen met vervelende contacten met vrienden of familie, maar plan je tijd fijner in.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 30 november 2020”