Geuren van overledenen ruiken en helderruiken

geuren

Overledenen waarnemen met je gave, waaronder geuren

Geliefde overledenen laten wel eens wat aan de mensen waarover ze waken weten. Dit doen ze op verschillende manieren en het is echt niet altijd alleen met geuren. Ze pakken de gave die jij het meest bezit.

Als het gaat om helderzien, als dat jouw hoofdgave is, laten ze zich bijvoorbeeld zien in dromen of even hun schim in een spiegel.

Als het gaat om heldervoelen, laten ze zich voelen aan jou. Dit kan zijn door middel van temperaturen waar je ongetwijfeld vaker van hebt gehoord, maar ook door bijvoorbeeld hun pijnklacht aan je over te brengen zodat je kunt herkennen dat zij het zijn.

Als het gaat om horen, hoor je vaak hun stem. Of de radio brengt net een liedje naar voren dat je kunt linken. Of je moet ineens aan hun lievelingsnummer of begrafenisnummer denken of je neuriet het ineens.

Als het gaat om weten, dan weet je dat je op sommige momenten niet alleen bent en dat ze bij je zijn.

 

Met activiteit waarnemen

Maar je kunt geesten ook waarnemen zonder gave. Met een gave maak jij contact met de andere wereld. Maar geesten kunnen ook contact leggen met deze wereld! Dan kunnen ze je elektronica positief of negatief (afhankelijk van de intentie) beïnvloeden. Of deuren open en dicht doen. Vaak gebeurt deze als iemand wil aankondigen dat hij er is of gebeurt dit als iemand vergeten is dat hij overleden is. Kortom is het dan niet echt een gave van jou dat wordt gebruikt. Soms willen ze zichzelf dringend kenbaar maken of aan een grotere groep tegelijkertijd.Helderruiken

En dan heb je helderruiken. Geuren ruiken. Degene waarover het meest vragen wordt gesteld. Dit is omdat dit vaak onmiskenbaar is en ook duidelijk: hun geur ruiken. Je weet zeker dat er geen raam open staat en dat die geur er niet kan zijn. Bij de andere gaven kun je het nog onder toeval, pech of tocht schuiven. Maar helderruiken is dus hetzelfde als een andere gave: een teken dat je geliefde overledene over je waakt.

Een andere kleine tak van helderruiken is dat als je dit wel eens overkomt, dit dus één van je gaves is, je ook leugens, ziektes etc. kunt ruiken. Vaak hangt iets samen: een boodschap van je overledene, maar ook een uitnodiging om meer te doen met de gave.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XW7oWTNFK7c

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Geuren van overledenen ruiken en helderruiken”