Zwarte magie via intimiteit

intimiteit

Er zijn verschillende manieren van zwarte magie uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan zwarte magie via voedsel of een vloek. Vandaag leg ik uit hoe zwarte magie overgedragen kan worden door middel van intimiteit.


Werking van zwarte magie

Te beginnen bij het begin: wat is zwarte magie? Zwarte magie kan op vele manieren worden gestuurd. Zo kun je denken aan een vloek, een geest, zwarte poeder op de grond of objecten in huis. Zwarte magie wordt meestal bewust gestuurd. Het is een vorm van magie om een ander iets aan te doen. Problemen die hierdoor kunnen ontstaan zijn relatiebreuk, gezondheidsproblemen, financiële problemen, etc..


Overdragen tijdens intimiteit en de gevolgen

Er bestaan drie vormen van zwarte magie dat overgedragen kan worden tijdens intieme momenten. De eerste vorm is zwarte magie via aanraking doen. Men smeert dan wat op zijn of haar handen en brengt dit door aanraking over op de ander. De andere vorm is dat men iets op het geslachtsdeel smeert en op het moment van seks zwarte magie plaatst op de ander. De laatste vorm is iets doen in iemands eten en drinken waardoor het van binnen niet meer stroomt.

http://witte-wolf.nl/product/ontdekkingscursus-wereld-zwarte-magie-opheffen/

De symptomen van zwarte magie via intimiteit zijn uiteenlopend:

jeuk. Dat is een hele bekende. Jeuk op het lichaam of in de intieme zone;

onvruchtbaarheid. Dit past namelijk erg in het plaatje. Het is op deze manier makkelijk om te zorgen dat er met iemands vruchtbaarheid iets gebeurt omdat de zwarte magie op de plekken het meest daarbij in de buurt wordt aangebracht;

– een ‘nepsoa’. Dat betekent dat er klachten zijn zoals een echte soa maar niet op te lossen zijn;

menstruatieproblemen;

– obsessief bezig zijn met diegene sinds dat de intimiteit heeft plaatsgevonden.

 

Aanpak

Gelukkig is er als het gaat om zwarte magie, altijd een oplossing. Je kunt dan een online zwarte magie intake nemen. Als je klacht een andere oorzaak heeft, zal dat ook met de intake boven water komen. Waar en bij wie dan de oplossing ligt, zullen we samen bekijken.


Bekijk hier ook andere rituelen die door de mens wordt gedaan.

https://www.youtube.com/watch?v=0OuFwyUWirk

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zwarte magie via intimiteit”