Waar gaat een geest heen na verdrijving?

geest na verdrijving

In mijn praktijk verdrijf ik verschillende soorten energieën. Eén van die energieën is een geest verdrijven. Vandaag wil ik erop in gaan waar een geest vervolgens heen gaat na verdrijving. Dat kan ik het makkelijkst beschrijven aan de hand van verschillende categorieën geesten.


Overleden geliefden als geest en waar deze heengaan na verdrijving

Niemand wil overleden geliefden verdrijven, want die zijn geliefd. Maar er zijn wel eens mensen die een overledene willen verdrijven omdat ze er niet meer aan herinnerd willen worden wegens hun slechte band toen ze nog leefden. In zo’n geval kun je iemand niet verdrijven. Een overledene blijft overleden en leert zo nog dagelijks dingen bij. Het beste om dan te doen is er afspraken mee maken en proberen dingen uit te praten. Sommigen willen een overledene ook ‘naar het licht brengen‘ als ze voelen dat deze verdwaald is en verder mag.

Een gids, engel of ander soort begeleider valt natuurlijk ook niet te verdrijven. Verdrijving gebeurt namelijk alleen op negatieve energie. Ben je bang voor geesten die positieve energie bij zich dragen? Dan mag je daar afspraken mee maken.

nieuwsbrief
of schrijf hier in:Boze geest en waar deze heengaat na verdrijving

Wat kun je dan wél verdrijven? Een boze geest. Dat is omdat een boze geest vaak geen ziel heeft en puur vervelende energie is. Meestal is het er namelijk één die wordt gestuurd en gecreëerd uit vervelende energie. Vervolgens krijgt deze handen en voeten en lijkt het dus op een geest. Dat kun je dus verdrijven en dan lost het zich op. De energie rondom de gedupeerde wordt weer schoon. Het wordt (in ieder geval niet in mijn praktijk) niet teruggestuurd naar de afzender. Dat is niet zuiver.

Sommige boze geesten hebben wel een ziel en zijn dan overleden mensen die overgenomen zijn. Sommigen noemen dat ook wel djinn. In dat geval kun je deze ook verdrijven. In het geval van mijn verdrijvingen vraag ik dan aan het universum of dat deze overledenen ook verlost van hun bezetenheid mogen worden.


Leertip: leer meer over de wereld van zwarte magie door op de afbeelding te klikken!

ontdekkingscursus de wereld vanGeesten als klopgeesten en waar deze heengaan na verdrijving

Dit zijn geesten die in huis ronddolen om herrie te schoppen. Vaak worden ze uitgelokt door ouija of bewoners die geesten niet serieus nemen en proberen te treiteren. Je kunt deze verdrijven uit een huis. Deze geesten gaan dan elders herrieschoppen. Let goed op: als je deze soort verdrijft, maar je gaat de geest missen of verder met treiteren, dan haal je deze soorten geesten weer terug.

Soms hebben klopgeesten wel een ziel en zijn het gewoon overledenen. Daar ga je dus mee in gesprek of breng je naar het licht.

En soms zijn klopgeesten bijvoorbeeld ontstaan uit iemands negativiteit. Na verdrijving maak je die energie ongedaan, maar mag de persoon in kwestie ook positiever gaan denken, anders wordt er wellicht per ongeluk een nieuwe geest gecreëerd.

Tot slot kan het ook zo zijn dat iemand ooit negatieve energie gemaakt dat vorm aan heeft genomen van een (klop)geest dat nu in verschillende huizen rond wil dolen. Wanneer je met dit te maken hebt, maak je na verdrijving de energie ongedaan en bestaat het omhulsel van deze geest niet meer.

InstagramGeesten uit vorig levens

Een kleine laatste groep zijn geesten uit vorig levens. Wanneer jij iemand niet goed behandeld hebt in een vorig leven, kan die persoon zo boos zijn geworden dat deze met je mee komt naar dit leven om jou het leven zuur te maken. Zo’n geest valt ook niet echt te verdrijven. Hij heeft namelijk een ziel. In mijn zwarte magie intake indien wenselijk zal ik sowieso zien dat het niet om een boze geest gaat, maar om een gekwetste ziel. In dat geval werken afspraken maken het best. Op een gegeven moment kun je zulke geesten naar het licht brengen of er afspraken mee maken.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waar gaat een geest heen na verdrijving?”