Misselijkheid en overgeven: boze oog herkennen

misselijkheid boze oog

Wat is boze oog?

In een andere blog legde ik uit hoe je boze oog herkent aan de stand van je wimpers. In deze blog leg ik een ander herkenbaar punt uit om boze oog aan te herkennen: perioden van misselijkheid en overgeven.
Maar eerst beginnen bij het begin: het boze oog uitleggen. Boze oog valt onder een vorm van negatieve energie dat door jaloezie door een ander wordt gestuurd. Boze oog op je hebben kan tijdelijk zijn maar ook permanent. Dat ligt aan jouw hooggevoeligheid en hoe zwaar de ander dit stuurde. Boze oog kan worden gestuurd op verschillende gebieden. De meest voorkomende gebieden zijn:

– op financieel gebied;
– op je eigendommen zoals een fiets of auto;
– de gezondheid;
– en op het uiterlijk.


Hoe herken je boze oog aan misselijkheid en overgeven?

Zoals ik hierboven schreef is gezondheid één van de aspecten die vaak wordt gepakt door boze oog. Men is jaloers op het welvaren dat iemand heeft met zijn gezondheid: nooit klachten, er fit uitzien, etc.. Maar dat betekent ook dat je boze oog tevens kunt herkennen door gezondheid. Namelijk door overgeven en misselijk worden. En omdat zo negatief is, een teken van negatieve energie!

Kortdurende boze oog herkent men meestal aan een korte periode van puisten. Langer durende boze oog herkent men aan veel pech hebben op een levensgebied zoals het stukmaken en -gaan van je eigendommen.

Vooral het kortdurende boze oog is aan misselijkheid te herkennen. Er zit namelijk een uitleg achter ‘boze oog’. Wanneer iemand jou iets niet gunt, komt er negativiteit. Vaak wordt dit gestuurd als jullie samen eten. Dan ben je namelijk kwetsbaarder: de negativiteit gaat aan je voedsel plakken en komt zo je lichaam binnen. Je onderbewuste reageert daarop door deze energie zo snel mogelijk te lozen, vaak door overgeven of naar het toilet gaan. Hij doet dit tevens in de hoop dat je dit teken snapt. Als extra signaal geeft hij vaak een andere smaak of geur aan het overgeven dan dat het zou hebben als je gewoon rondjes had gedraaid.

Wat er vervolgens aan te doen? Bewustwording is het belangrijkst. Ga na het overgeven en misselijkheid op onderzoek uit. Wie is deze persoon en waarom gaf hij je dit boze oog? Je kunt altijd een reactie achterlaten om te kijken of je last hebt van langer durende boze oog dat weggehaald mag worden.

 

Bekijk ook deze video over het verhaal achter mensen die het het oog geven!

Zovelen raken wel eens jaloers. Waarom komt het boze oog door sommigen wel aan en door anderen helemaal niet?

https://www.youtube.com/watch?v=D2FtzDych9I

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Misselijkheid en overgeven: boze oog herkennen”