Waar gaat zwarte magie heen na verdrijving?

magie na verdrijving

Er bestaan verschillende soorten energieën. Eén van die energieën is zwarte magie. Vandaag wil ik erop in gaan waar zwarte magie heengaat na verdrijving. Dat kan ik het makkelijkst beschrijven aan de hand van verschillende categorieën magieën.


Op afstand gestuurde zwarte magie

Veel mensen hebben last van op afstand gestuurde zwarte energie. Deze wordt soms gestuurd op een levensgebied zoals je relatie, maar vaker op ‘algemeen’. Daarmee bedoel ik dat het gestuurd word op je zwakke plekken. Zijn er al hartproblemen in je familie? Dan krijg jij die ook? Altijd al van uitgeven gehouden? Dan maak je nu schulden.

Waar op afstand gestuurde zwarte magie heengaat na verdrijving, is dat het weer een neutrale energie wordt. Dit komt omdat zwarte energie vaak wordt gecreëerd vanuit een object zoals menselijk haar of met spreuken/ visualisaties. Wat er met verdrijven simpelweg gebeurt, is dat deze energie weer schoon wordt gewassen. Daarom worden er vaak wassi’s ingezet. Dat matcht dan het probleem. Waarom het werkt als er mensenhaar is gebruikt? Omdat het mensenhaar simpelweg maar een hulpmiddel was om de zwarte magie te richten. Het is geen bindende factor om de zwarte magie in stand te houden. Verderop lees je over objecten die zwarte magie vasthouden.

Betreft vloeken, iets dat lijkt op zwarte magie maar vaak worden geërfd en op een andere manier moet worden weggehaald: vloeken worden ook ongedaan gemaakt, verbroken, geneutraliseerd.Geesten

Een geest is vaak een energie dat zoals zwarte magie maar dat uiteindelijk handen en voeten heeft gekregen. Technisch gezien blijft het dus een energie en dit wordt hetzelfde weggehaald als gewone zwarte magie.

Sommige boze geesten hebben wél een ziel en zijn dan overleden mensen die overgenomen zijn. Sommigen noemen dat ook wel djinn. In dat geval kun je deze ook verdrijven. In het geval van mijn verdrijvingen vraag ik dan aan het universum of dat deze overledenen ook verlost van hun bezetenheid mogen worden.


Fysieke zwarte magie en waar dit heengaat na verdrijving

Deze magie is iets onbekender. Met fysieke zwarte magie bedoel ik een zwarte energie dat in of op jouw lichaam is aangericht. Soms zelfs letterlijk te zien aan je lichaam d.m.v. donkere vlekken en soms wat minder duidelijk zoals plotse eczeem. Als je zwarte magie binnen hebt gekregen via je eten en drinken, iemand heeft dat (on)bewust gedaan, dan haal ik dat in ieder geval weg met een tegendrankje. Dat past immers op het probleem. Wat er dan gebeurt is dat je de energie van binnen weer neutraliseert en eventueel uitplast.

InstagramZwarte magie in huis/ objecten

Een kleine laatste groep zijn zwarte magieën in huis. Het is net iets onbekender. Vaak wordt deze soort zwarte energie verward met zwarte energie op jezelf hebben. Echter kun je dit probleem herkennen aan het feit dat je huis gewoon heel anders en zwaar voelt en jij je buitenshuis goed voelt. Hoe je dit verdrijft, is hetzelfde verhaal als altijd: een verdrijving moet passen bij op zwarte magie. Bij donkere objecten (normale objecten die gevuld zijn met donkere energie zodat iedereen in de buurt hier last van heeft) wordt een tegenobject gebruikt als je de objecten niet kunt traceren. Bij entiteiten die vastzitten in huis en ook echt gestuurd zijn, wordt een huisuitdrijving gebruikt. En bij entiteiten die verdwaald zijn, eigenlijk alleen een goed gesprek.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waar gaat zwarte magie heen na verdrijving?”