Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020

horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien afhankelijk van je sterrenbeeld! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen. Lees snel je eigen horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020 met uitgelicht! Steenbok: 22 december- 19 januari

Dag lieve Steenbok. Lees hoe jouw komende maand wordt. En jij bent als jarige extra uitgelicht!

Voor jou een maand waarin je veel mag slikken. Dat houdt in dat er een aantal dingen gebeuren die je naar het hart gaan op zowel positieve, als negatieve manieren. Probeer deze maand dicht bij jezelf te blijven en goed te voelen wat je wil en hoe je wil dat anderen je behandelen.

Voor de meesten van jullie deze maand ook wat financiële meevallers! Fijn hoor. Geniet er van.

Tot slot voor jou deze maand een aantal dagen met veel hoofdpijn en nekpijn. Het is gewoon een drukke maand mag leren over grenzen. Leer van deze lichamelijke klachten om een fout niet twee keer te maken.
Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht een maand waarin je lekker kan ademhalen. Een langdurige periode van jou is afgelopen en het is tijd om weer te genieten. Ga er weer op uit en plan weer eens wat leuks in. Kruip wat meer uit je schulp en investeer in je hobby’s, want deze zullen je veel fijne energie opleveren! Wellicht daarbij ook nieuwe vriendschappen. Het is gewoon een tijd om te bloeien voor jou!Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een maand waarin je helderziendheid lekker vooroploopt. Of je er normaal veel van merkt of niet, deze maand wel! Helderzien merk je niet alleen aan standaard geesten of aura’s zien, maar helderzien houdt ook al in dat je gewoon lekker door mensen heen kunt zien en je intuïtie extra versterkt is. Uiteraard houdt dit voor de meesten van jullie in dat jullie wel gewoon aura’s en geesten zouden kunnen waarnemen als jullie dat zouden willen. Bij de 1 van nature meer op gevoel, bij de ander meer in het hoofd, maar deze maand lekker met de ogen.
Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram, voor jou een zwaarvoelende maand. De energie ligt er gewoon zwaar voor. Foutjes zijn gemaakt en verkeerde inschattingen ook. Geen probleem. Reinig jezelf eens. Ga eens een keer naar de sauna of een dag zwemmen of neem een heet bad. Je loopt teveel met prikkels van anderen. Spoel ze maar weg. Je zult meteen merken dat je die zwaarte naar je eigen hand gaat kunnen zetten. Dwing jezelf wat meer te lachen en plan leuke dingen in, dat wil deze maand ook erg helpen!

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand waarin je lekker wegzweeft en alles wel prima vindt. Zaadjes zijn geplant en daar ben je eigenlijk ook heel bewust van. Probeer alles warm te houden en ga lekker door waar je mee bezig bent. je hebt hard gewerkt aan verschillende aspecten in je leven. Nu is het eens tijd om te ontdekken waar je nu precies naartoe hebt gewerkt. En er vervolgens van te genieten.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van alertheid en helderheid. Je gaat vissen een beetje achterna: je ziet dingen gewoon zo helder. Maar wel anders dan vissen: jij ziet zaken gewoon voor hoe ze zijn. Deze maand is er één om veel leuke zaken te ondernemen en een goede om beslissingen te maken. Waar je normaal over twijfelde, is deze maand helder. Maak deze maand een plan van aanpak voor zaken die je normaal storen. Er zal een mooi plan uitkomen.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Voor jou gewoon zenuwachtige maand. Op veel dingen aan het wachten? Dat is oké. Wees lief voor jezelf en luister goed naar je buik. Als je toch al zenuwachtig bent omdat je op een aantal zaken wacht, maak er dan lekker een spelletje van. Wat denk je dat je uitkomsten zullen zijn? Voel je dit goed? Train je gaves even! Probeer allemaal speelse trucjes uit i.p.v. je leven zo wachtend te leven deze maand. Probeer op een speelse manier weer grip te krijgen.

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van een opgezette maag. Je hebt veel last van je omgeving die per ongeluk op jouw buik/ maag slaan. Dat houdt in dat mensen je proberen te remmen (buik stroomt niet door) of dat je een emotioneel zwaar gevoel geven. Wees bewust van die buik en wees er lief voor. Eet lekker wat je buik aangeeft dat hij nodig heeft. Drink fijn water en houd overzicht door je eetpatroon lekker in de gaten te houden.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je je lekker zen zult voelen! Zaken lopen eigenlijk wel hoe je ze wil en het grappige is dat je nog regelmatig onderschat wordt door je omgeving. Niets van aantrekken hoor, mensen die jou goed zullen zien en begrijpen moeten nog op je pad komen. Misschien kom je er deze maand al eentje tegen. Het wordt in ieder geval gezelliger voor jou de komende maanden.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand met wat verdriet. Oud zeer komt naar boven of er gebeurt iets verdrietigs. Wees niet destructief, maar wees lief naar jezelf. Maak het allemaal niet erger door bijv. boos te doen tegen je omgeving of door verdriet weg te eten maar probeer rustig te blijven en te doen waar je je goed bij voelt. Probeer meer te handelen met je hoofd i.p.v. met je gevoel. Daar heb je deze maand baat bij.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand met veel zeurende nekpijn. Je hebt daar veel spanningen opgeslagen zitten. Maar ik bedoel dit keer niet zozeer emotionele spanningen. Bekijk je dagelijks leven eens goed. Hoe is je houding en looppatroon? Hoe is je bureaustoel en houding achter de laptop. Kom je wel aan je beweging? Het is een goede maand om hier onderzoek naar te doen. Verlichting zal meteen plaatsvinden als je deze kleine aanpassingen al maakt.Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Je hebt het even zwaar gehad afgelopen maand. Maar deze maand vallen er wat puzzelstukjes voor je op zijn plek. Dit kan over meerdere gebieden tegelijk gaan: privé, werk, etc.. Blijf actief deze maand. Je raakt gemakkelijk passief omdat je veel overvraagt wordt deze maand. Probeer er boven te blijven staan en goed te letten op je grenzen en je taken. Denk liever twee keer na deze maand om baas te blijven over je eigen grenzen; ze worden deze maand uitgetest.

Dat was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 december 2020”