De volle maan van 30 december

de volle maan van 30 december

De vorige volle maan stond in teken van je nek en je ademruimte. Deze volle maan van 30 december staat nog steeds in het teken van ademruimte, maar ook de buik!

nieuwsbrief


De volle maan van 30 december

Tijdens deze volle maan van 30 december gebeurt er op lichamelijk vlak veel. Eerst gaan we verder met het onderwerp ademruimte. De energie van deze maan zorgt voor wat meer druk en rust op de longen, afhankelijk van je dagelijkse bezigheden. Je vrije of moeilijke ademruimte zal dus afhangen van of je op je pad loopt in het leven en je volgens je intuïtie leeft. De energie rond de maan zal dit als signaal gebruiken om je te helpen of bevestigen van de keuzes in het leven.

De buik speelt deze maan ook extra op. Hij is gewoon extra gevoelig voor alle prikkels om je heen. De buik zal je extra helpen bij je intuïtie. Heb je dus meer buikkrampen deze maan, dan is er iets dat nog niet helemaal loopt in je omgeving qua vriendschap of werk. Voelt je buik lekker of werkt je gewicht lekker mee, dan zijn dat fijne signalen die je aan mag halen.

Al met al helpt deze maan dus bij het versterken van je intuïtie.

Instagram


Tips voor deze maan

Ga lekker aan de slag met actief handelen naar je intuïtie. Gebruik de energie om knopen door te hakken en beslissingen te maken. Stapje voor stapje kun je de doelen die je dan maakt bereiken.

Deze maan zul je je ook erg actief voelen, slapen wordt wat lastiger. Zorg goed voor jezelf. Drink wat warms voor je buik om lief voor jezelf te zijn en gebruik de ochtend lekker nuttig zodat de avonden beter gaan. Wandel eens wat meer in de natuur en kom rustig tot bezinning en inzichten.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 30 december”