Nieuwjaars horoscoop!

horoscoop

Lieve allemaal. Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Speciaal daarvoor een nieuwjaars horoscoop per sterrenbeeld! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscoop zal bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.


Horoscoop per sterrenbeeld:

Waterman 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Jou wacht een jaar waarin je hoofd centraal zal staan. Dit houdt in dat je hoofdpijn hebt wanneer je tegen je intuïtie ingaat en soms straalt de hoofdpijn ook door naar je nek. Maar het houdt ook in dat bij goede balans en luisteren naar je gevoel, je je scherp voelt. Je helderweten komt dan extra sterk naar voren, ook als dat je hoofdgave niet is. Het is voor jou gewoon een goed jaar om balans te krijgen met je emoties en je wordt met helderweten geholpen dingen in perspectief te gaan zien. Patronen los te laten.

Jouw verdere valkuil dit jaar zal vermoeidheid zijn. Aan ritme aanhouden ligt het niet zozeer. Dit krijg je omdat je te weinig rust inplant. Plan dit dus bewust. En je kracht dit jaar zal beter met emoties leren omgaan zijn.

Lees snel jouw horoscoop!Vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een fijn jaar als het gaat om financiën. Je zult voorzichtig zijn en oog hebben voor goede investeringen of koopjes. Geniet ervan en plant zaadjes voor later. Ook wat betreft verhuizen of je huidige huis nu zul je je lekker thuis voelen of er gepaste hulp voor krijgen. Je mag wel oppassen voor omgaan met vrienden die je meer energie kosten dan geven. Kies kwaliteit over kwantiteit.

Je valkuil dit jaar is eten. Op de één of andere manier zul je je niet fijn houden aan een eetritme of snel teveel/ te weinig eten. Let op duizelingen, dat is je onderbewuste die je leidt naar goede patronen of waarschuwt bij verkeerde. Je kracht dit jaar is plannen. Je zult erg effectief zijn dit jaar.
Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram, voor jou een jaar van dubio. Met zo ongeveer alles! Vooral vriendschappen en relaties, maar ook baankeuze. Qua baan heb je het eigenlijk voor het kiezen. De vraag aan jou is dan ook: wat wíl je van het leven? Hoe wil je dit leven? En bereiken? En daar mag je dit jaar aan de slag mee gaan. Voorkom dus vastzitten in routine.

Qua mensen loopt het dit jaar wat stroef. Ga vooral op zoek naar de mensen bij wie je jezelf kan zijn. En als je twijfelt bij mensen hun intentie, luister daar goed naar. Je kunt dit zelf heel goed voelen. Spendeer dan ook niet meer tijd dan nodig met mensen waarmee je niet op hetzelfde niveau zit óf categoriseer de persoon: wanneer wil je met deze persoon omgaan? Let ook op je lichamelijke welzijn. Je lichaam zal streng zijn als je het niet geeft wat het nodig hebt.

Je valkuil dit jaar is dat je erg iemands gedachten gaat spiegelen. Daarom ook oppassen voor mensen die op een ander niveau zitten: je zult dat per ongeluk overnemen. Je kracht dit jaar is rust vinden in jezelf als je je daarvoor inspant.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een jaar waarin er lekker veel vrijheid op je afkomt. En veel ademruimte komt daarbij kijken. Doe vooral wat je energie geeft en leer dit jaar dat niet alles eerlijk is en hoeft te zijn. Normaal zie je dit als een aanval op je rechtvaardigheidsgevoel maar dit jaar zul je merken dat je ook de positieve kanten van deze zaken kunt leren zien. En dat niet alles gerechtvaardigd hoeft te worden. Verder voor jou een jaar waarin je moeite hebt met ritme aanhouden omdat je je zo creatief voelt. En minder verkoudheden dit jaar.

Je valkuil dit jaar is pijntjes in en rondom de nek en benen. Wees er lief voor en geef het wat het nodig heeft. Je kracht dit jaar is je vermogen tot helicopterview met bijbehorende wijsheden.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou dit jaar een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid. Je sociale kring zal op zijn plek vallen hoe je het wil hebben. Je gaat keuzes leren maken en je plek beter vinden. Heel fijn. Verder voor jou een jaar waarin je lichaam je wat minder signalen geeft als normaal. Geniet er maar van. Voor jou ligt de aandacht dit jaar namelijk wat minder op zelfreflectie zoals je het gewend bent. Dit jaar ligt het juist wat meer op die verbondenheid en de ander leren begrijpen. Met werk zul je ook druk zijn in het hoofd. Maak de juiste keuzes. Maak ze niet te snel, maar wacht niet langer dan nodig is.

Je valkuil dit jaar is verkoudheid en irritatie in de keel: dat komt vaak naar voren dit jaar. Je kracht dit jaar is je minder druk leren maken om zaken waarvan je weet dat die opgelost worden of niets meer aan te doen is.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Voor jou dit jaar een jaar van veel slikken. Er gebeuren waar je niet zo blij mee bent en je krijgt gewoon veel voor de kiezen. Probeer vooral dingen objectief te zien en bekijken: laat je niet meeslepen en blijf voelen en genieten. Dit kun jij. Verder voor jou dit jaar een jaar waarin je zoekende bent. Je krijgt wellicht het idee dat je aan je lot wordt overgelaten, maar wat het universum eigenlijk wil vertellen is dat je alles kan als je het maar graag genoeg wil. Bij jou is het dit jaar niet de vraag of iets gaat lúkken, maar of je het wíl. Dit komt omdat je vorig levens erg aan de oppervlakte liggen dit jaar. Daarbij komt verveling: veel van de dingen die je in het dagelijks leven doet, ken je al.

Je valkuil dit jaar is gezondheid. Ook hierin voel je je wat in de steek gelaten. Maar dat geeft niet. Het zijn kwalen waar je wat aan kunt doen als je maar niet passief raakt. Je komt er dan sterker uit, maar je moet er wel voor gaan. Je kracht dit jaar is je verbinding met je gidsen en het waarnemen van overledenen. Geniet ervan en leer dingen die anderen gewoon niet zo snel leren :). Jij mag even uniek zijn!

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een jaar waarin waarin je veel tegenstrijdigheid zult ondervinden in weten wat je wil en totaal niet weten wat je wil. Dat komt omdat je op twee kanalen leeft dit jaar: je eigen gedachten en de gedachten van je omgeving. Dat heet dus ook wel heldervoelen. Die staat extra aan dit jaar en daardoor denk je vaak dat wat je omgeving denkt, ze hoeven het niet eens hardop uit te spreken, waarheid is. Het is echt tijd voor jou om om te leren gaan met je hooggevoeligheid, want het gaat niet zomaar meer terug naar hoe het was, de rustigere staat. Je mag er actief iets mee doen. Het kan echt een groot talent van je worden. Probeer een fijne training hooggevoeligheid, mindfulness of actief omdenken om mee te beginnen.

Je valkuil dit jaar is passief raken en naïef zijn. Wees alert en zoek patronen bij welke mensen je je vooral zo voelt, dan komt het goed. Je kracht dit jaar is je vermogen om te spreken en kennis uit vorig levens weer op te halen. Je zult merken dat je zomaar kennis hebt over bepaalde zaken. Gebruik het goed.


Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een jaar waarin je je gewoon onzeker voelt. In plaats van hiertegen te vechten, accepteer het. Accepteer dat je het soms gewoon niet weet. En laat niemand je onzeker noemen. Feitje: onzeker zijn kan soms gewoon met de volle zelfverzekerdheid. Soms komen daar de mooiste dingen naar voren. Denk aan op vechtsport gaan omdat je je niet weerbaar voelt of liefde voor schilderen vinden omdat je je niet kunt uiten. Verder dit jaar een paar momenten van rouw. Je zult afscheid nemen van dingen die je kent. Maar je zult ook de mooie kanten hiervan inzien.

Je valkuil dit jaar is veel dingen inslikken, ook je eigen ideeën. Niet doen! En je kracht dit jaar is liefdevol worden naar jezelf en daardoor lieve mensen aantrekken.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een jaar met wat ups and downs. Je ups zijn fantastisch en je downs zijn down. Geeft niets. Dit jaar beleef je het allemaal. Wees dankbaar voor de lessen en geniet van de mooie momenten. Dit jaar mag je je leven simpelweg uitbundiger leven. Dat is toch ook fijn? Verder dit jaar voor jou een jaar waarin je twijfels krijgt of wat je gelooft en waar je voor staat. Doe lekker zelfonderzoek, schaf een online cursus aan en herontdek!

Je valkuil dit jaar is verdrietig zijn en daarin blijven hangen. Dit hoeft niet. Vertrouw altijd op je hobby’s of vrienden. Je kracht dit jaar is problemen met gewicht die afnemen.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een jaar waarin je je wat gefrustreerd voelt van tijd tot tijd. Je merkt dat je een paar mensen en dingen uit je omgeving ontgroeit. Handel hier dan ook naar, anders word je tegengehouden. Laat die frustratie een gids zijn en niet een last. Voor jou ook een jaar waarin je je gaat ontwikkelen en geluk leert herontdekken in de kleine dingen. Je zult gewoon wat vaker een glimlach op je gezicht vinden.

Je valkuil dit jaar is handelen uit emotie. Probeer met jezelf af te spreken altijd bijvoorbeeld een nachtje te slapen voordat je wil handelen uit emotie. Of schrijf die e-mail, maar laar het in concept, zodat het hetzelfde voelt maar je geen schade aanricht. Je kracht dit jaar is je daadkrachtigheid. Wat je wil, krijg je gedaan.Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een jaar waarin je wat sneller een hopeloos gevoel ontwikkelt. Voor jou echt belangrijk om onopgeloste problemen aan te pakken. Niemand kan iets volledig alleen, eis dat dan ook niet van jezelf. Verder voor jou een jaar waarin je niet zo gek veel meemaakt. Het is echt een soort opvuljaar waarin je voorbereid wordt om 2022 goed door te komen en maximaal te leven. Opvuljaren zijn niet altijd leuk, maar eenmaal klaar, ben je dankbaar voor de ontwikkelingen. Doe er dan ook wat mee.

Jouw valkuil dit jaar is stijve schouders omdat je veel lasten op je neemt die niet hoeven. Ook van anderen. Je kracht dit jaar is erg ijverig zijn met werk. Zorg dan ook dat dit werk is waar je achterstaat of dat je een plan maakt.Steenbok: 23 december- 19 januari

Voor jou dit jaar een jaar van wat meer hoofdpijn dan normaal en wat meer keelklachtjes dan normaal. Niets buiten proporties. Verder dit jaar een jaar waarin je opruimt betreft je sociale kringen. Soms geeft dit een eenzaam gevoel, maar denk zo: je maakt hierdoor júist ruimte voor anderen! Soms komen er geen nieuwe mensen als de oude er nog zijn, ze kunnen jouw fijn energie dan nog niet voelen. Zo zit het eigenlijk. Soms moet je vertrouwen en eerst keuzes maken voordat er aan je wordt laten zien dat het de juiste keus was.

Je valkuil dit jaar is de woorden niet kunnen en vinden en soms een beetje onhandig zijn in uitdrukken wat je wil. Jouw kracht dit jaar is liefde. Je zult merken dat je geliefd bent in de omgeving waar het er toe doet en dat je in staat bent naar anderen te kijken met onvoorwaardelijke liefde.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Nieuwjaars horoscoop!”