reïncarnatie familie

Reïncarnatie binnen de eigen familie

Vandaag wil ik graag wat licht schijnen op de vraagstukken omtrent reïncarnatie binnen de eigen familie.


Wat is reïncarnatie?

Te beginnen bij het begin: wat is reïncarneren? Reïncarneren betekent samengevat dat je overlijdt, je lichaam loslaat, je ziel intact blijft en terugkomt in een ander lichaam. Je kunt hier veel meer lezen over reïncarneren. Veel mensen geloven erin, veel culturen geloven erin, dat reïncarnatie vaak in de familie plaatsvindt. In dit artikel leg ik uit of dit vaak voorkomt en waarom.

instagramWanneer en waarom vindt er reïncarnatie binnen de familie plaats?

Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Het hangt af van veel verschillende factoren:

Iemands levensles

Wat is de levensles van de persoon die overleden is? Kan hij deze leren in bijvoorbeeld hetzelfde land of is hij wat dat betreft uitgeleerd? Dan is de kans niet groot dat hij terugkomt in de familie. Echter: moet deze persoon bijvoorbeeld de familie ergens bewust van maken, van reïncarnatie zelf bijvoorbeeld of familiepatronen, dan is de kans een stuk groter dat hij terugkomt!;

Nuchtere factoren

Wordt er wel iemand in de familie nog zwanger binnenkort? Of heeft iedereen betrokkene eigenlijk al kinderen? En duurt de volgende generatie te lang zodat niemand zich bewust wordt van deze persoon die terugkomt in de familie? Deze factoren verkleinen de kans;


Zielengroepen

Veel zielen leven samen om dingen te leren die ze met andere, nieuwe mensen niet zouden kunnen. Wat zielengroepen kunnen leren, is simpelweg patronen doorbreken en elkaar op dieper niveau kunnen aanvoelen. Daarom blijft een zielengroep vaak samen: om het meeste te leren van het leven. Afhankelijk van waar je meeste zielenmaatjes zijn, is de kans aanwezig voor reïncarnatie binnen je eigen familie. Maar een ziel kent meerdere zielengroepen en de mensen in je familie hoeven hier niet altijd onder te vallen. Dus dit gegeven gaat niet altijd op;


Bewustwording

Even terug naar de levenslessen: sommige mensen hun levensles is het bijvoorbeeld om om te leren gaan met spiritualiteit of hooggevoeligheid. Wanneer er reïncarnatie binnen de familie plaatsvindt, word je een soort gedwongen om die overeenkomende trekjes of zelfs uitspraken van de pasgeboren baby/ kleuter en overleden opa te zien. Dit maakt bewust, zo is het idee, van deze wereld.

nieuwsbrief

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS