5 tips om zélf je gids te herkennen/ leren kennen

5 tips gids herkennen

Vandaag leren we hoe je zelf je gids kunt leren herkennen! En we eindigen met 5 tips om je gids te herkennen! Te beginnen bij het begin:


Wat is een gids?

Een gids is een entiteit. Entiteiten hebben verschillende vormen.

Zo heb je engelen, deze begeleiden wie erom vragen of de mensen die het op dat moment nodig hebben, ze begeleiden meerderen tegelijk.

Zo heb je geliefde overledenen: zij zijn bekenden geweest van jou en hangen nu nog eventueel rond om lessen te leren.

En dan heb je geesten die je niet kent, andere overledenen dus, en tot slot een kleine groep geesten die geen ziel hebben maar worden gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij die laatste groep wil je liever uit de buurt blijven. Ze doen zich soms ook voor als je gids.

Tot slot: gidsen. Gidsen zijn eigenlijk bekende overledenen, maar dan vanuit een vorig leven. Zij zijn dit leven bij je vanaf voor je geboorte tot en met na je dood en begeleiden je. Soms hebben geliefde overledenen ook een begeleidende taak, maar ook nog hun eigen lessen. Daar maak ik het verschil tussen de twee.
5 tips om je eigen gids aan te herkennen

En dan komen we aan bij: hoe herken je je gids dan?

– Het uiterlijk van een gids is gebaseerd op waar je hem/ haar van kent uit vorig levens. Een gids heeft ook vorige levens gehad, dus hij heeft in principe meerdere uiterlijke vormen waar hij zich fijn bij voelt, maar hij kiest er één uit zodat je dat onbewust of bewust herkent en daardoor nooit bang voor hem bent;

– Sommige mensen hebben vroeger onzichtbare vriendjes gehad. Het zal je verbazen hoe vaak kinderen vroeger gewoon hebben gekletst met hun gids (of andere overledenen);

– Probeer om de naam van je gids te achterhalen een rustig moment zonder afleiding te vinden en vraag het simpelweg: ‘gids, wat is je naam?’ Met een beetje geluk hoor/ ‘bedenk’ je een naam dat je niet kent. Je kunt er dan vanuit gaan dat het zijn/ haar naam is. Het kan uiteraard ook een naam zijn dat je al kent. Een gids probeert altijd mee te helpen dus zal het je niet expres bemoeilijken;

– Probeer net als bij bovenstaande alinea, je lichaam in de gaten te houden als je vraagt om contact met je gids. Wellicht is dat wel jullie manier om contact te hebben. Hetzelfde geldt trouwens voor geluid in jezelf, een gedachte in jezelf, een kleur zien, een schim zien, etc..! Maar het lichaam is vaak het meest gangbare omdat het meest te onderscheiden is en mensen daar het minst bang voor zijn.

– Vraag simpelweg een droom of doe deze meditatie!

 
Functie van een gids

Ik neem even wat veel gestelde vragen door over gidsen om het zo duidelijk mogelijk te houden:

heeft iedereen een gids? Ja. Iedereen heeft zelfs meerdere gidsen. Dit omdat je zoveel verschillende levens hebt gehad en zoveel mensen hebt leren kennen. Je kunt een les leren als mens, maar ook als gids. Zo kun ook jij op een ander moment eigenlijk ook gids worden;

ken ik mijn gids? Ja en nee. Bewust wellicht minder, onbewust zeker wel. Je kent je gids namelijk altijd uit een ander leven. Soms zijn er overledenen die je hebt gekend bij je die je ook begeleiden, maar dit is niet hun hoofdtaak. De hoofdtaak van een gids (die er immers is van voor je geboorte tot en met na je dood) is wél je begeleiden, samen met wat andere taken die hij ook nog doorneemt en gewoon van hem zijn;

waarom zie ik mijn gids niet of droom ik er ooit over? Wellicht heb je wel over hem gedroomd, maar heb je het niet onthouden. Een gids laat zich vaak niet zien om verschillende redenen:
* Hij wil je niet bang maken. Wellicht vind je het een eng idee dat er steeds iemand bij je is. Dan nemen ze gepast afstand;
* Je hebt er simpelweg nog niet om gevraagd en dat vind je gids wel fijn. Dat hangt natuurlijk af van het karakter van je gids;
* Hij wil je motiveren wegens je wens om hem te leren kennen om je gaven te gebruiken. Als je hem heel graag wil zien en horen, laten ze dat soms juist niet doorkomen omdat ze willen dat je bijvoorbeeld je helderweten ontwikkeld. Zij zijn dan je motivatie.

 

Wil je je gids ontmoeten tijdens online hypnose? Klik op onderstaande afbeelding om de cursus hierover/ regressie te bekijken!

ontdek je vorig leven
 
https://www.youtube.com/watch?v=W2IoPfY2y4g

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “5 tips om zélf je gids te herkennen/ leren kennen

  1. SAMCARANDANG says:

    Hi ako po si sam, pwede kobang malaman kung pano ko ma kikita at maka usap ang gabay ko

LEAVE A COMMENT