Hoogsensitiviteit (hsp) en energetische koorden

energetische koorden

Energetische koorden: iedereen heeft ze. In dit artikel bespreken we wat de invloed van je hoogsensitiviteit is op lasten en baten van de energetische koorden die je aan je hebt plakken!Wat is een hoogsensitiviteit?

We beginnen even bij het begin! Wat is hoogsensitiviteit? Hoogsensitiviteit is de mate waarin je meer prikkels en impulsen ontvangt dan minder gevoelig mensen. Veel mensen worden hooggevoelig door hun hoogsensitiviteit en ervaren mentaal en fysiek gezien veel lasten door de overvloed van prikkels, maar ook van hun verbinding met hun omgeving.


Wat zijn energetische koorden?

Iedereen heeft energetische koorden aan zich. Je legt verbinding met een ander door middel van dit koord. Dit kan van cassière tot je eigen zus variëren, als je maar tijdelijk of voor langere duur contact met iemand hebt gehad. Een koord gebruik je onder andere om met je intuïtie iemand aan te voelen. Hieronder som ik op wat voor energetische koorden je kunt leggen met anderen en zij met jou:

Als je aan iemand denkt of zij aan jou, leg je een energetisch koord. Meestal denk je namelijk over zaken na omdat je iets wil weten. Daarom wil je je intuïtie vaak inzetten als je aan iemand denkt;
Wanneer je iemand niet meer spreekt of er vroeger een leuke band of goede ruzie mee hebt gehad, hangt er vaak ook nog een energetisch koord.
– Je kunt ook koorden hebben met mensen uit vorig levens of mensen die je nog mag leren kennen dit leven;
– Tot slot kun je energiekoorden met mensen hebben die niet meer leven, maar als hun ziel nog wel bij je hangt.

energiekoorden
Klik op de afbeelding om de thuisstudie te bekijken!

Wat is de link tussen energetische koorden en hoogsensitiviteit?

Als je hoogsensitief bent, komen prikkels en impulsen van je omgeving: mens, dier en ding, harder bij je binnen. Hoe ziet dat er dan uit?

Wanneer je hoogsensitief bent, komen koorden simpelweg harder binnen. De één is meer hoogsensitief dan de ander. De link met hoogsensitiviteit en een energetisch koord is dus dat de mate van jouw hoogsensitiviteit, een koord harder toelaat.

Wat kan er gebeuren met een energetisch koord tussen jou en de ander dat diepe impact maakt door je hoogsensitiviteit?:

Obsessief aan iemand denken of zelfs willen inschikken omdat de ander dat wil;
Klachten in je lichaam of geest ervaren die je niet kunt plaatsen en waar dokters geen antwoord op hebben.
Je gedrag en gedachten veranderen in het bijzijn van of na contact met specifieke andere personen.

Vaak zijn hier patronen in te vinden wat al een stuk bewuster en dus sterker maakt!

Bekijk hier in het kort een tip over hoe je herkent dat je een gevoel of klacht van een ander hebt of lees hier meer over energie verbindingen en het behouden of verwijderen ervan:

https://www.youtube.com/watch?v=wrEUfG5Cqyc&t=1s

 

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoogsensitiviteit (hsp) en energetische koorden”