Psychiatrie en zwarte magie

psychiatrie

Er zijn zo nu en dan een aantal vragen over het verwarren van psychiatrie met zwarte magie en andersom. Vandaag licht ik graag mijn zienswijze uit.


Wat is zwarte magie?

Zwarte magie betekent dat je iemand onbewust of bewust, met ritueel of zonder ritueel een vlaag van negatieve energie toestuurt. Er zijn vele soorten magie, zoals vloeken, verwensingen zwarts in iemands eten en drinken of huis stoppen, etc.. Sommige soorten hebben tijdelijke invloed op een persoon, maar de meeste voor lange tijd. Vaak wordt deze zwarte energie gestuurd om blokkades en tegenslag te geven in iemands leven, variërend van financiële problemen tot gezondheidsproblemen. Veel mensen die zelf of hun naasten gediagnosticeerd (zien) worden met een ziektebeeld zoals ADHD of borderline, vragen zich wel eens af in hoeverre zwarte magie hierop invloed kan hebben. Vandaag leg ik graag aan de hand van de twee volgende kopjes de verwarring tussen psychiatrie en zwarte magie uit.Zwarte magie en de invloed op psychiatrie en psychiatrische klachten

Zwarte magie heeft invloed op verschillende levensgebieden. Deze energie wordt soms bewust gestuurd naar een bepaald levensgebied, zoals op je relatie en soms wordt zwarte magie gestuurd naar iemands zwakke plekken. In beide gevallen kan men door zwarte magie last krijgen van zijn mentale toestand. Als het iemands bedoeling was dat jij grip verliest op de realiteit omdat diegene zo jaloers was op de kwaliteit van jouw leven, dan kan dit slaan op je mentale gesteldheid. Dat ligt er allemaal net aan waar je kwetsbaar voor bent: ben je kwetsbaar voor demoontjes in je hoofd? Dan ben je door zwarte magie vatbaar. Zwarte magie komt namelijk lang niet altijd binnen bij mensen. Dat komt alleen binnen als je een bepaalde disbalans hebt op een gebied. Dan kan zwarte magie een ziektebeeld op helpen wekken.

Hoe langer je blijft hangen en geen juiste hulp vindt in de reguliere of alternatieve zorg, hoe vermoeider en kwetsbaarder voor het zwarte je raakt.

Dat brengt ons bij ‘pakt waar het je pakken kan’: hetzelfde geldt weer voor kwetsbaar zijn voor vervelende gedachten. Ben je kwetsbaar daarop, dan word je met zulk soort zwarte magie daarop gepakt.


Klik op de afbeelding om meer te leren over de wereld van zwarte magie en een stukje leren opheffen!

ontdekkingscursus de wereld van

Psychiatrie en de verwarring met zwarte magie

Hier zijn ook een aantal dingen over uit te lichten:

Uiteraard kunnen we allereerst concluderen dat zwarte magie psychische problemen kan laten ontstaan. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn: mensen die uit zichzelf vatbaar zijn voor demoontjes in het hoofd of psychische problemen in de familie hebben, zullen altijd wat vatbaarder zijn psychische klachten. Dat heeft te maken met eigen onbalans. Als er iets vervelends gebeurd, dan is dat je zwakke plek. Daar waar andere mensen hun zwakke plek bijvoorbeeld gewicht is. Tot slot kan men met het hebben van psychische problemen zwarte magie aantrekken. Vatbaar zijn. Zwarte magie dat naar hen gestuurd wordt, komt sneller aan óf/ én vervelende geestjes worden ook naar de disbalans in jou aangetrokken: ze vinden het dan leuk om zich te voeden daarvan.Hoe weet je waar je klachten vandaan komen?

Het is dus de vraag wat de bron van je verwarring is. Mijn dringende advies is: blijf goed voelen en luisteren naar je intuïtie. Probeer de mooiste versie van jezelf te worden en schakel de eventuele hulp in dat nodig is. Medicatie kan zeker, als je dan ook weet dat dit óf tijdelijk is óf behulpzaam is omdat de psychische problemen erfelijk zijn. Gebruik een helicopterview dat kan helpen bij de problemen. Begin of zoek niet zomaar aan één soort therapie, maar maak, eventueel met hulp, een groot plan: wat heb je nódig? Kies dus iemand die meerdere therapieën kent. Als je slechts één therapie kiest, heb je namelijk kans op tunnelvisie. Een hulpvraag komt mijns inziens het meest tot zijn recht door behandeling met door meerdere soorten therapievormen. Zowel alternatief als regulier. Probeer ook te genieten van deze zoektocht naar jezelf. Leer hier ook meer over stemmen in het hoofd aanpakken.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Psychiatrie en zwarte magie”