De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021

de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien afhankelijk van je sterrenbeeld! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen. Lees snel de de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021. Met uitgelicht: waterman: 20 januari- 19 februari

Dag lieve Waterman. Jij bent als jarig deze maand extra uitgelicht in deze horoscoop! Geniet ervan!

Voor jou een maand waarin jij het allemaal wel goed vindt. Geniet van je zorgeloze gedachten en probeer dit gevoel te onthouden wanneer je het weer kwijt dreigt te raken. Dit gevoel houdt namelijk niet in dat je hierdoor roekeloos doet of zweverig raakt, maar dat je je plannen op orde hebt om eventuele valkuilen te bestrijden. Verder voor jou een maand waarin je je veilig en geborgen voelt in je sociale kringen.

Je kracht deze maand is je helicopterview en heldere ideeën krijgen.

Je valkuil deze maand is je gemakkelijk neerleggen bij zaken die je eigen moet veranderen om er beter van te worden.
Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021: vissen: 20 februari- 20 maart

Lieve vis. Voor jou een maand met een aantal keelklachten. Zorg goed voor jezelf, neem voldoende rust en let ook goed op jezelf uiten. Het is namelijk een vervelende maand voor je om tot je recht te komen in je omgeving en dit slaat op je keel. Verder voor jou een maand waarin je je wat verdrietig kunt voelen over je liefdesleven.

Je kracht deze maand is ontspanning zoeken en manieren vinden om nog beter te kunnen zorgen voor jezelf. Een goede maand om hobby’s te zoeken en talenten uit te pluizen!

Je valkuil deze maand is over je grenzen heengaan en daar lichamelijke ongemakken van te krijgen.
Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram, voor jou deze maand een maand waarin je een aantal keer moet vallen en opstaan. Voor jou is het een maand waarin je je intuïtie per ongeluk wat negeert en de makkelijkste weg neemt. Pas op dus en evalueer deze maand wat vaker! Verder deze maand een maand waarin je sneller rust in jezelf vindt dan normaal.

Je kracht deze maand is helderruiken. Dat betekent dat je geuren van overledenen beter kunt ruiken deze maand of inzichten kunt ‘ruiken‘/ waarnemen.

Je valkuil deze maand is een vol hoofd wat je moeilijk kwijt kan.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand waarin je wat stijve schouders en keelklachten hebt. Laat energetische verbindingen met anderen sneller los, want ze blijven snel verbinden met je en pogen je energie weg te halen. Verder deze maand een fijne maand voor het vinden van of je huidige relatie. Je gevoel is meer te vertrouwen, dus wat je ook voelt bij een start van of je huidige relatie, volg dit.

Je kracht deze maand is eigenlijk wat boosheid. Dit heb je nodig om je grenzen wat beter te bewaken dus wees niet te streng op jezelf als je deze emotie ervaart.

Je valkuil deze maand is te snel luisteren naar wat anderen zeggen en vinden en leven vanuit angst.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van slaperigheid. Maar pas op voor het teveel uitslapen, beter voor jou is het om op tijd/ eerder naar bed te gaan zodat je op die manier wat langer slaapt. Je hebt een lange periode gehad waarin zaken niet liepen zoals je wilde en nu dat een beetje aan het rechttrekken is, slaat je vermoeidheid toe. Dit is omdat je minder oplettend hoeft te zijn.

Je kracht deze maand is helderweten. Je zult deze maand gewoon veel inzichten krijgen ‘uit het niets’, gewoon in je hoofd. Geniet hier dus van en weet dat met wat training, deze staat altijd weer te bereiken is als je het later nodig hebt! Onthoud voor nu gewoon even hoe het voelt.

Je valkuil deze maand is ideeën inslikken en je niet voldoende kunnen uiten tegen anderen. Hierdoor kan ruis ontstaan.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag kreeft. Voor jou deze maand veel drukte in je hoofd. Veel zenuwen en dingen waar je voelt dat je geen controle over hebt. Voor jou een goede maand om te gaan relativeren: waar héb je geen controle over? Heeft het dan zin je druk te maken? Zulke vragen zullen deze maand goed voor je werken.

Je kracht deze maand is dat je heel goed kunt inleven in een ander en anderen daarom ook veel voor advies naar je toekomen.

Je valkuil deze maand is problemen in de buik door zenuwen.

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van zenuwen in je ledematen. Je voelt je gewoon trillerig of voelt dat je armen/ benen maar moeilijk ontspannen. Geen zorgen, het is gewoon een teken dat je je wat meer bezig mag houden met ontladen/ aarden. Je slurpt deze maand namelijk veel meer op van je omgeving dan normaal. Verder voor jou een maand waarin je ondanks die zenuwen in je lichaam, meer rust vindt van binnen.

Je kracht deze maand is je erg weerbaar voelen en voor jezelf op kunnen komen. Dit is omdat je emmer al volzit met die zenuwen, dus heb je geen zin in extra gerotzooi.

Je valkuil deze maand is teveel lichamelijke klachten krijgen omdat je je niet weet te ontladen. Denk tevens aan je nek en hoofd.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je schouders eindelijk een beetje gaan ontspannen. Ze hebben een tijdje stijf gestaan van de stress, maar dat mag nu afnemen. Probeer lekker veel lichamelijke en mentale trucjes uit zoals omdenken of prikkels van je schouders wegslaan. Zoek die verbinding tussen je lichaam en geest.

Je kracht deze maand is je helderruiken. Je zult geholpen worden via deze gave om het dagelijks leven wat meer te veraangenamen, denk aan geuren ruiken van voedsel dat jouw lichaam nu vraagt.

Je valkuil deze maand is wat verkoudheidjes ontvangen. Die gaan dan ook gepaard met helderruiken. Een gave heeft altijd een voordeel en een nadeel, tot je er wat aan leert doen.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand met gedub en getob. Voor jou is het goed te beseffen dat je leven nú is en niet later. Dus leef niet naar zaken toe, zorg dat je van elke dag genieten kan. Begin met kleine aanpassingen en zorg dat je genieten groot wordt. Voor jou ook een maand waarin je wat moeite hebt met je omgeving en zij met jou. Wees eerlijk naar ze en leg ze uit dat je gewoon iets gevoeliger bent deze maand. Dat haalt al veel druk van de ketel.

Je kracht deze maand is je inlevingsvermogen in anderen.

Je valkuil deze maand is niet bij je eigen standpunt kunnen blijven of hem soms niet eens vinden kunnen.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand met veel een gevoelige nek en veel helderzien. Je zult je omgeving echt zien voor hoe ze zijn en hebt deze maand extra aanleg voor het maken van goede keuzes. Ook je buik speelt een grote rol deze maand: deze zal veel op willen spelen als je tegen je gevoel indruist. Het is dus een erg lichamelijke maand voor je.

Je kracht deze maand is dat als je luistert naar je lichaam, je beter keuzes leert maken. Je lichaam beloont je dan me-teen.

Je valkuil deze maand is bij de pakken neer zitten. Niet doen! Vraag hulp aan fijne mensen of zorg dat je met je hoofd je to-do lijst afwerkt!Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand van een dichtgeknepen keel eigenlijk. Je voelt je soms wat in het nauw gedreven deze maand en dit is je fysieke en logische reactie daarop. Onderzoek al je dagelijkse contacten en situaties en maak een serieuze afweging in met wie je meer en met wie je minder contact wil. Die dichtgeknepen keel is namelijk alleen maar een versterkt signaal deze maand, een disbalans in je contacten was er eigenlijk al.

Je kracht deze maand is het goed in contact staan met je onderbewuste. Die geeft je immers een versterkte intuïtie door via je lichaam.

Je valkuil deze maand is je geleefd voelen en op automatische piloot fungeren.Steenbok, de laatste van de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand met veel slikklachten. Je zult merken dat je wat moeite hebt met voor jezelf opkomen naar anderen toe. Dat slaat terug op je keel. Vind een manier dat voor jou werkt! Of het nu uitstel vragen, tolerantie eisen of een mooie visualisatie is, investeer hier tijd in. Sluit je niet af qua gevoel: iets mag je raken, maar zorg dat je het goed oplost.

Je kracht deze maand is het herontdekken van je talenten. Probeer eens oude hobby’s uit en geniet hiervan.

Je valkuil deze maand is je afsluiten voor anderen.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2021”