Misvattingen over aarden

Misvattingen over aarden

In een andere blog over aarden, beschreef ik hoe je je mag aarden, zodat dit goed gebeurt. Vandaag gaan we het hebben over misvattingen over aarden.

Vele mensen hebben het over aarden en manieren om dat te doen. Ik benoem graag een aantal manieren die niet werken:

 

Wat is aarden in het kort?

Met aarden word je energetisch lichaam, je intuïtie, je mini-me teruggezet op aarde. Deze is namelijk denkbeeldig gaan zweven door het teveel prikkels binnenkrijgen omdat je waarschijnlijk een erg gevoelig persoon bent. Als je aardt, kun je de informatie van anderen die aan je energetisch lichaam is gaan plakken weg laten stromen door de aarde waarop we leven. Daardoor raak je minder moe.


Welke aarden oefeningen niet werken: misvattingen over aarden

Laten we de meestgehoorde misvattingen over aarden uitlichten!

– ‘Voor aarden oefeningen hoef je je alleen iets in te beelden.’ Helaas is dit niet zoals bij hypnose, maar een misvatting over aarden. Bij aarde oefeningen moet je vaak namelijk ook kracht gebruiken: zo weet je onderbewuste hoe krachtig je iets bedoelt. Als jij namelijk echt pijn hebt van iemand in je omgeving, mag je met kracht laten weten dat je dat met visualisatie wil tegengaan. Immers doet de energie van je omgeving je ook pijn. Dan is er dus kracht nodig om dat te blokkeren;

– ‘Aard jezelf door een bol om jezelf heen te plaatsen’. Een bol is onduidelijk voor je onderbewuste. Wat wil je met de bol? Hoe zorgt dit dat je dan meer in contact staat met jezelf? Als jij dit niet weet, weet je onderbewuste het ook niet;

– ‘Aarden is hetzelfde als afschermen’. Afschermen gebruik je om je te beschermen tegen negatieve energieën of teveel energieën. De doorstroom van energieën valt onder aarden;

– ‘Wortels uit je voeten schieten’. Dit werkt niet omdat je onderbewuste graag een duidelijke visualisatie van jou verwacht. Bij wortels uit je voeten inbeelden, neem je alleen je voeten mee in de visualisatie en werkt de visualisatie niet voor je hele lichaam;

– ‘Als je je aardt, dan komen je gaves niet meer door’. Dit klopt ook niet. Gaves komen door d.m.v. je energetisch schild. Met aarden zorg je alleen dat je sneller oplaadt na het doorkrijgen van informatie via je je gaven.

instagram
Wil je een tip over het aarden? Bekijk het hier of scroll verder:

https://www.youtube.com/watch?v=tPlY4qncMhg

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Misvattingen over aarden”