De volle maan van 28 januari 2021

volle maan van 28 januari

De vorige volle maan stond in teken van je ademruimte en je buik. Deze volle maan van 28 januari 2021 staat nog steeds in het teken van ademruimte en ook een druk hoofd!

nieuwsbrief


De volle maan van 28 januari

Tijdens deze volle maan van 28 januari leren we meer over onze ademruimte en wat ons onderbewuste ons daarmee wil vertellen. Wanneer je moeite hebt met ademhalen kun je dat vertalen naar je onderbewuste dat je wil wijzen op het feit dat je je ruimte niet genoeg inneemt en het dagelijks leven vaak tegen je zin ervaart. Wanneer je juist vrij(er) ademhaalt is dat gewoon een heerlijk teken dat je ‘op je pad loopt’ dit leven en achter je keuzes staat. Wees dus niet boos als je je bedrukt voelt in je ademruimte, maar handel juist ernaar zodat je samenwerking met je onderbewuste weer bevordert.

Deze volle maan hebben we vooral ook een druk hoofd. Dit komt omdat we spiritueel erg open worden gezet door de energie. Je krijgt hierdoor veel impulsen en prikkels binnen. En ditmaal veel in de vorm van gedachtes. Je kanaal voor het ontvangen van informatie en ideeën van anderen of van het universum, ook wel helderweten genoemd, maakt overuren! Uiteraard resulteert dit in goede ideeën maar ook moeilijk in slaap komen.

Verder deze maan verwachten we lekker veel creativiteit en het vermogen om in oplossingen te denken. Geniet ervan! Het is tevens een tijd om dus een nieuwe hobby of cursus op te pakken!

Instagram


Tips voor deze maan

Betreft ademruimte, ga aan de slag! Het leven is nu en niet later. Leef in het moment en zorg dat je van elke dag kan genieten. Maak een plan van aanpak voor zaken die nog niet lopen en zorg dat je altijd trouw aan jezelf blijft. Op het moment dat je je ademruimte voelt verbeteren, weet je dat je op de goede weg bent.

Deze maan is in slaap vallen wat lastiger. Zorg dat je overdag genoeg je energie kwijt kan en dat je ideeën die je ‘s nachts krijgt netjes opschrijft zodat je het goed los kan laten.

Onderzoek of je je ziel nog met iets wil verrijken. Een taalcursus waar je misschien in het dagelijks leven iets of niets aan hebt, maar waar je zelf gewoon erg interesse in hebt? Doen! Of natuurlijk een gehele andere cursus. De energie ligt zo mooi om actief iets te beslissen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 28 januari 2021”