Wordt iedereen een geest na zijn dood?

na zijn dood

Het is een vraag waar iedereen zich wel eens heeft afgevraagd: wat gebeurt er na de dood? Nu ga ik niet beweren dat ik antwoorden op heb, ik deel slechts mijn zienswijze over een geest worden na de dood.


Wat valt er onder een entiteit?

Onder een entiteit vallen verschillende groepen: gidsen. Deze groep mensen heeft ooit geleefd en is nu een entiteit met als taak om jou te begeleiden, naast dat hij zelf ook dingen bijleert natuurlijk. Engelen, onduidelijk of zij ooit hebben geleefd, maar hun taak is ook om te begeleiden, maar dan aan meerdere mensen tegelijk. En dan overledenen: mensen die hebben geleefd en nu geest zijn. Al deze groepen, geven je regelmatig tekenen van leven na de dood.

instagramEen geest zijn na de dood

Word iedereen dan geest na de dood? Dat denk ik niet. Ik zal mijn uitleg zo goed mogelijk opsommen. Ik geloof erin dat heel veel mensen na hun dood een geest zijn. Dat heeft meerdere redenen:

– Allereerst is het erg leerzaam: zoveel leren over energie en de energetische wereld. Je ontwaakt spiritueel;
– Ten tweede: vergeet nooit de eigen wil van een mens/ geest. Als iemand het moeilijk vindt een naaste die nog leeft los te laten, zal deze persoon ook graag een geest willen zijn en willen waken over die persoon. Vaak wordt geluisterd naar de wil van deze geest.


Geen geest zijn na de dood

Er zijn ook uitzonderingen. Mensen die geen geest worden na de dood. Waarom ik dit denk is omdat ik simpelweg niet altijd mijn naasten meer zie als ze zijn overleden. Dat gebeurt niet vaak, en natuurlijk kan het altijd een eigen blinde vlek zijn, maar dat maakt waarom ik geloof dat sommige mensen geen geest worden na deze dood. Wat gebeurt er dan?:

– je kunt direct reïncarneren. Soms is dat dan afgesproken voordat je überhaupt op aarde kwam of in een droom over de dood. Waarom dit gebeurt heeft verschillende opties/ oorzaken: er wordt voor je besloten het eventuele trauma van geestzijn te besparen, je hebt niet juist geleefd (karma), het was simpelweg niet het plan dat je geest zal worden na de dood, je bent onderdeel van een groter plan waardoor je direct moet reïncarneren in je eigen familie zodat jullie hier later van kunnen leren, etc..
– je kunt natuurlijk ook gids worden van iemand. Dan ben je wel een geest, maar één met een specifieke taak. Vaak bedoel ik met gids dat je dan gids bent niet van een recentelijk bekende, dat noem ik dan overledene met begeleidende taken. Ik geloof erin dat gidsen op den duur ook weer terugkomen als mens;
– tot slot geloof ik er oprecht in dat iemand op een gegeven moment moment uitgeleerd raakt. Genoeg levenslessen en levens heeft gehad. Waar ze dan heen gaan? Ik heb geen idee. Sommige mensen kunnen dat voorspellen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wordt iedereen een geest na zijn dood?”