Waar komen (boze) stemmen in het hoofd vandaan?

stemmen

Vandaag leg ik graag uit welke bronnen boze stemmen in het hoofd kunnen veroorzaken. Stemmen in het hoofd horen die net van jou zijn, is namelijk lang niet altijd psychiatrisch, hoewel dit zeker ook voorkomt, maar kan zoveel meer oorzaken hebben waar ik vandaag ook even de focus op leg.


Leertip: klik op de afbeelding om te leren over de wereld van zwarte magie en deels opheffen!

ontdekkingscursus de wereld vanHooggevoeligheid en helderhoren

Wanneer je erg hooggevoelig bent en feilloos samen probeert te werken met je intuïtie, word jou wel eens wat ingefluisterd. Soms klinkt dat dan als een andere stem, maar het is vaak positief bedoeld. Wanneer je hooggevoelig bent, maakt dit dat je automatisch veel aanleg hebt voor gaven. Eén van die gaven is helderhoren. Wanneer je helderhoort, kun je geesten (positieve en negatieve), gidsen en engelen horen, maar ook je eigen intuïtie in een andere stem. Vaak gebeurt dit laatste als teken dat je helderhorend bent en is er niets engs aan.

Boze stemmen door zwarte magie en geesten

Hij kwam net al een beetje naar voren, maar verschillende soorten zwarte magie kunnen natuurlijk ook zorgen voor stemmen in het hoofd. Deze zijn meestal niet positief, of lijken positief maar brengen op lange termijn problemen met zich mee.

Allereerst heb je natuurlijk vervelende geesten die je kunt horen. Maar je kunt ook energieën horen. Als zwarte magie namelijk op afstand wordt gestuurd of met object in je huis wordt geplaatst, hangt daar zwarte energie. Vaak in combinatie met helderhoren, kun je deze energie naast voelen, ook horen.

Je hebt nog veel meer soorten negatieve energieën, maar ik licht er nog ééntje uit in het bijzonder: zwarte magie in eten en drinken. Dit is een ritueel dat door sommige mensen gedaan wordt om binnenin je lichaam schade aan te richten of je te laten gehoorzamen. Je kunt je voorstellen, aangezien zwarte magie vaak letterlijk is, dat je hierdoor ook stemmen kunt horen.

 

http://witte-wolf.nl/product/energetische-aanpak-stemmen-hoofd/

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Waar komen (boze) stemmen in het hoofd vandaan?

  1. Heb nog geen account says:

    Hoi heb een ervaring dat iemand bezitterig is haar omgeving probeert mij over te halen tot haar gewoontes deze persoon is het went tuinen veel in dat handig praat en ook nog is vind dat me ouders minder aandacht moet omdat de kring negatief is en mij niet willen begrijpen in zutphen mulderskamp en word steeds meer lijkt op zwarte magie en complotje zij denkt te kunnen onderdrukken ik anders geleerd ben in leven niet mensen verhuizingen fout doen zij denkt soms anders over smaad maken in hoekje drijven haar kinderen dag kan zien nog niet goed is het een val?

LEAVE A COMMENT