Waar komen (boze) stemmen in het hoofd vandaan?

Vandaag leg ik graag uit welke bronnen boze stemmen in het hoofd kunnen veroorzaken. Stemmen in het hoofd horen die net van jou zijn, is namelijk lang niet altijd psychiatrisch, hoewel dit zeker ook voorkomt, maar kan zoveel meer oorzaken hebben waar ik vandaag ook even de focus op leg.


Hooggevoeligheid en helderhoren

Wanneer je erg hooggevoelig bent en feilloos samen probeert te werken met je intuïtie, word jou wel eens wat ingefluisterd. Soms klinkt dat dan als een andere stem, maar het is vaak positief bedoeld. Dit hangt tevens erg samen met helderhorendheid. Wanneer je hooggevoelig bent, maakt dit dat je automatisch veel aanleg hebt voor gaves. Eén van die gaves is helderhoren. Wanneer je helderhoort, kun je geesten (positieve en negatieve), gidsen en engelen horen, maar ook je eigen intuïtie in een andere stem. Vaak gebeurt dit laatste als teken dat je helderhorend bent en is er niets engs aan.

instagram

Zwarte magie en geesten

Hij kwam net al een beetje naar voren, maar verschillende soorten zwarte magie kunnen natuurlijk ook zorgen voor stemmen in het hoofd. Deze zijn meestal niet positief, of lijken positief maar brengen op lange termijn problemen met zich mee.

Allereerst heb je natuurlijk vervelende geesten die je kunt horen. Maar je kunt ook energieën horen. Als zwarte magie namelijk op afstand wordt gestuurd of met object in je huis wordt geplaatst, hangt daar zwarte energie. Vaak in combinatie met helderhoren, kun je deze energie naast voelen, ook horen.

Je hebt nog veel meer soorten negatieve energieën, maar ik licht er nog ééntje uit in het bijzonder: zwarte magie in eten en drinken. Dit is een ritueel dat door sommige mensen gedaan wordt om binnenin je lichaam schade aan te richten of je te laten gehoorzamen. Je kunt je voorstellen, aangezien zwarte magie vaak letterlijk is, dat je hierdoor ook stemmen kunt horen.

nieuwsbrief
Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waar komen (boze) stemmen in het hoofd vandaan?”