Vervloekingen: iemand per ongeluk vervloeken

vervloekingen

Veel mensen gebruiken het woord vervloekingen wel eens. Vandaag leg ik meer uit over wat dit inhoudt en hoe vervloekingen ontstaan. Te beginnen bij het begin…

Wat zijn vervloekingen?

Een vervloeking valt in principe onder zwarte magie. In het kort samengevat houdt zwarte magie in dat er bewust of onbewust een negatieve energie wordt gestuurd naar iemand. Die energie zorgt dan afhankelijk van zijn doel voor tegenslag in het leven van de gedupeerde. Een vervloeking is anders dan op afstand gestuurde zwarte magie. Een vloek is iets dat je mag verbreken. Zwarte magie mag je verdrijven. Zwarte magie wordt meestal gestuurd op ‘pak waar het pakken kan’, iemands zwakke plekken. En een vloek wordt vaker gestuurd op een bepaald levensgebied, zoals financiën of iemands uiterlijk. Vaak heeft een vloek ook als kenmerk minder opvallend te zijn als zwarte magie. Dat komt omdat zwarte magie meteen voelt als omslag in je leven terwijl een vloek vaak maar één gebied aanvalt. Dit valt dan minder op.

Een vervloeking valt onder zowel bewuste als onbewuste zwarte magie sturen. Je kunt dus samen met iemand die zwarte magie doet een vloek op iemand afsturen, een vorm van zwarte magie. Maar je kunt ook onbewust vloeken op iemand afsturen, waar deze blog zich voornamelijk op zal focussen.

Onbewust een vloek sturen

Hoe stuurt men dan onbewust een vloek? Sommige mensen willen natuurlijk helemaal niemand ziek maken of vervloeken, maar doen het per ongeluk toch. Vaak weten ze dit niet bewust. En sommige mensen gaan bewust anderen uit de weg omdat ze merken dat plannen waarover ze hen vertellen vaak mislukken na contact. Hoe kan het dan dat de één ‘gewoon jaloers’ is en de ander vloeken stuurt?

Dat heeft verschillende redenen, maar ze komen allemaal uit dezelfde hoek: de persoon is vanuit zijn vorig leven of gewoon dit leven zélf vervloekt. En die vervelende energie is dan vaak zo gestuurd zodat deze persoon zijn omgeving wegjaagt. Zichzelf gaat isoleren. Diegene voelt bijvoorbeeld dus al jaloezie op iemands financiën en computerhobby, maar zorgt er daardoor meteen per ongeluk voor dat die ander zijn nieuwe computer kapot gaat. Als die ander vaak onbewust dat patroon merkt, dat nieuwe dingen na contact met zo iemand stuk gaan, verbreekt hij vanzelf contact.

Lees ook over 10 symptomen van een vloek! En bekijk hier ook de videovariant over per ongeluk iemand vervloekingen sturen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Vervloekingen: iemand per ongeluk vervloeken”