Wanneer werkt healen en magnetiseren?

healen

Healen, ook wel magnetiseren, wordt vaak gebruikt zoals ze in de volksmond zeggen om iemand te genezen met energie. Maar net als bij alle soorten hulpverlening geldt dat een hulpverlening altijd moet passen bij het probleem. Vandaag neem ik met jullie door waar healen en magnetiseren allemaal op toepasbaar is.Wat is healen en magnetiseren?

D.m.v. healing heel je iemands klacht. Dit kan een fysieke klacht zijn, maar ook een emotionele klacht. Energie hoort bij een persoon in balans te zijn en op alle plekken evenredig aanwezig. Als iemand iets heeft opgelopen of meegemaakt, kan er wat van deze energie ontbreken. Als iemand gekwetst is kan deze bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen en wanneer er veel over iemand geroddeld wordt, kan er rugpijn ontstaan. Op deze momenten is healing een goed instrument om in te zetten.Waarop is magnetiseren met succes toepasbaar?

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je eerst moet kijken naar de oorzaak van iemands probleem alvorens je hem aanpakt. Als je niet gelooft dat healing oplossing is voor het probleem, doe het dan niet.

nieuwsbrief

Wat is goed te magnetiseren? Hieronder een greep voorbeelden:

– een lange periode van vervelende gebeurtenissen waarvan iemand herstelt;
– een pijn vanuit het onderbewuste omdat deze even liefde wil ontvangen omdat het bewuste (de persoon) dat zichzelf niet geeft;
– een klacht die veroorzaakt is door iemand anders zoals trauma of hoofdpijn;
– iemand door moe is door zijn hooggevoeligheid.

Instagram

Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen op al het bovenstaande. Uiteraard: neem niets tot je verantoordelijkheid zonder dat je zeker alle regulier medische oorzaken al zijn uitgelsoten.

Ten eerste kun je ook jezelf healen, maar is dat vaak lastig vanwege blinde vlekken. Dit wordt over het algemeen dan minder gedaan.

Ten tweede heeft een klacht vaak meerdere oorzaken. Zo kan het voorbeeld van de vervelende gebeurtenissen bijvoorbeeld ook om EMDR therapie vragen en is magnetiseren door een ander niet genoeg. Er mag dan namelijk van binnenuit (met de therapie) bewust geheald worden. Waarbij healen dan kan helpen is bij de nasleep van zo’n therapie.

Ten derde: soms wordt een klacht inderdaad met energie veroorzaakt door een ander. Sommige zijn er met een healing vanaf en daarna vanuit zichzelf afgeschermd omdat die persoon die het heeft aangericht uit hun leven is. Maar sommige nemen de hele dag klachten over van anderen. Door hun heldervoelendheid. In dat geval werkt healen slechts tijdelijk en mag er gewerkt worden aan trainen van hooggevoeligheid.

Tot slot, en deze vind ik altijd heel bijzonder: een persoon moet met zijn energie openstaan voor je healing. Anders merk je al gauw dat de helende energie niet wordt overgebracht. Maar de persoon moet ook mentaal open staat voor de healing. Zélf ook verder willen werken aan zijn problemen. Diep dit altijd goed uit, want een probleem hoort niet jouw verantwoordelijkheid te worden. Mensen die nog niet klaar zijn om te veranderen, daar gaat een healing ook niet op werken. Al zou zijn klacht wel in het plaatje van magnetiseren passen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wanneer werkt healen en magnetiseren?”