De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 februari 2021

De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 februari 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 februari 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.Uitgelicht! Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag lieve vissen. Jij bent als jarig deze maand extra uitgelicht in deze horoscoop! Geniet ervan!

Voor jou een maand waarin je nek wat verlichting gaat tonen mocht je daar veel last van hebben gehad de afgelopen tijd. Heel fijn! Verder deze maand een stabiele maand voor als je in een relatie zit. Het is echt even of je elkaar weer vindt. Ook hier: geniet ervan en houd dat gevoel vast!

Verder voor jou een maand waarin je wat tegenslagjes merkt voor je financiën.

Je kracht deze maand is je helderweten. Je krijgt dingen extra binnen deze maand op basis van je intuïtie. Als plotse gedachtes.

Je valkuil deze maand is je makkelijk neerleggen bij zaken en je somber voelen. En dit terwijl je hoofd je echt heel goed je oplossingen vertelt!
Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram, voor jou deze maand een maand waarin je letterlijk veel gaat slikken. Er komen wat vervelende situaties op je pad. Probeer goed op je woorden te letten deze maand om je duidelijk te maken naar je omgeving maar ook naar jezelf. Verder deze maand ook voor jou wat meer nekpijn dan anders. Maar je buik daarentegen is lekker kalm en met zo min mogelijk blokkades.

Je kracht deze maand is goed kunnen invoelen van verscheidene situaties en hoe mensen zich voelen. Jouw intuïtie is te vertrouwen!

Je valkuil deze maand is impulsiviteit.

nieuwsbrief

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand vol met vermindering van bepaalde angsten. Je gaat er eindelijk bovenop kunnen zitten en kunnen omdenken. Verder ook voor jou een lastige maand met de nek, meer afkomstig vanuit je algehele (in)stabiliteit van het lichaam.

Je kracht deze maand is wat minder de overbodige prikkels voelen van je omgeving.

Je valkuil deze maand is een verstopte neus welke ook symbool staat voor het niet helemaal lekker stromen van je plannen.Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van rust en kalmte. Je merkt dat je je gewoon niet zo druk maakt om zaken en dat je dingen vanuit groter perspectief kunt zien. Heerlijk! Houd dat vast. deze helicopterview gaat je ook helpen om anderen te helpen, dus ontdek je talenten!

Je kracht deze maand is helderruiken. Dat staat nogal aan! En vertelt je boodschappen over wat er dus gaande is bij iemand.

Je valkuil deze maand is wat sneller vermoeid zijn.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag lieve kreeft. Voor jou een maand waarin je veel gaat slikken. Je krijgt simpelweg veel voor je kiezen en te verduren. Dat is soms even zo en dan kom je er weer sterker uit! Voor jou een maand om goed op je rust te letten verder en dit jezelf gunnen in te plannen.

Je kracht deze maand is dat je je heel fijn kunt voelen bij de kleinste dingen en zomaar gelukkig.

Je valkuil deze maand is dingen wegstoppen die eigenlijk aandacht nodig hebben.

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van het gewoon even niet meer weten. Dat mag hoor! Je onderbewuste vraagt dan blijkbaar de aandacht aan jou om eens uit te gaan zoeken wat je wil van het leven! Wat wil je nog leren? En waarom wil je dat? Durf je out of the box te denken? Ga aan de slag! De antwoorden voor jou liggen namelijk niet vast.

Je kracht deze maand is patronen doorbreken en leren omdenken!

Je valkuil deze maand is wat zenuwentrekjes hebben als op je lippen bijten e.d..Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je je best wel in balans voelt. Goed zeg. Vraag jezelf: welke aanpassing heeft daarvoor gezorgd? Gebruik deze kracht deze maand dan ook goed! Welke confrontaties ben je tot nu uit de weg gegaan? Nu kun je ze zeker aan!

Je kracht deze maand is aanpakken en je energiek voelen!

Je valkuil deze maand is het eventjes niet meer weten en op automatische piloot leven, wat ook de illusie van balans kan geven.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand met gewoon plezier en gelach om de kleinste dingen. Leuke uitdagingen wachten op je, dus laat je ook verrassen! Het is een goede maand om te voelen met wie je nog een lange vriendschap aan wil gaan en wie niet. Dus handel er ook maar naar, je gevoel is extra te vertrouwen.

Je kracht deze maand is jezelf en ook je omgeving adviezen geven.

Je valkuil deze maand is: eigenlijk niet zoveel! De meeste weegschalen zijn deze maand wel lekker content.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand een heel licht gevoel. Je hebt de laatste tijd hard gewerkt en deze maand is het gewoon genieten van de vruchten die afwerpen! Ook je gewicht zal zich aanpassen naar dit lichte gevoel, dus mocht je je nog afvragen waarom dit even niet naar wens liep…

Je kracht deze maand is je goed voelen met jezelf of in je relatie.

Je valkuil deze maand is te lang in verdriet blijven hangen.Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand van een zwaar gevoel hebben. Alsof het allemaal maar gewoon even niet lukt en loopt. Geen nood, ook dit gaat weer over. Probeer deze maand dan ook gewoon hard te werken aan coping strategieën voor als je je zo voelt. Daar zul je dan je hele leven wat aan hebben. Onderzoek ook wat je zo’n zwaar gevoel geeft. Welk gevoel heb je te lang genegeerd? Los dit op en dat zware gevoel vermindert.

Je kracht deze maand is het helderzien en ingevingen krijgen middels dingen opvallen/ zien in het hoofd/ dromen die komen.

Je valkuil deze maand is het zware gevoel uitzitten terwijl je er veel van had kunnen leren.Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand met wederom veel slikklachten. Je hebt gewoon veel te veel ideeën in een omgeving die het eigenlijk niet wil horen omdat ze zo druk met zichzelf bezig zijn. Erg jammer, maar aan jou de taak om een manier te vinden om je ideeën altijd tot uiting te laten komen! Dat hoeft niet altijd door ze te uiten naar anderen te zijn namelijk.

Je kracht deze maand is het goed nadenken over je talenten en het vinden van een hobby.

Je valkuil deze maand is je gevoel wegdrukken en bijvoorbeeld alleen maar spelletjes spelen om de tijd sneller te laten gaan.Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Voor jou een maand waarin je je gewoon energiek en vlot voelt! Heerlijk, ga dingen aanpakken die nog zijn blijven liggen en maak wat lol. Pas op voor mensen die liever niet zo energiek willen zijn. Pas je niet aan maar vind je eigen manier, anders blijf je met die energie zitten!

Je kracht deze maand is voor jezelf extra kunnen opkomen.

Je valkuil deze maand is je weer uitputten.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 februari 2021”