Talisman amulet (witte magie)

talisman

Vandaag leren we meer over het gebruik van een talisman!

Wat is witte en zwarte magie?

Het is belangrijk dit artikel bij het begin te beginnen: wat is zwarte magie en witte magie ofwel negatieve energie en positieve energie?

Zwarte magie betekent het onbewust of bewust sturen van negatieve energie naar iemand. Die energie, afhankelijk van hoe in balans een persoon is, zorgt dan voor belemmering in het leven afhankelijk van het gebied waarop het gestuurd is.

Witte magie is het bestrijden van zwarte magie, maar ook het voorkomen van zwarte magie en het de weg openzetten voor geluk. Dus niet aantrekken van zaken die niet van jou zijn, maar wel aantrekken van alles wat mogelijk is.

Hoe werkt een talisman?

Een talisman kun je op verschillende manieren maken. Een manier dat ik fijn vind is met een samenstelling van kruiden. Je kunt hier bekende kruiden voor gebruiken of ook in andere kruiden nadenken als kruiden uit het buitenland, zoals o.a. asafesida gebruiken in talismannen. Om eerlijk te zijn pendel ik welke kruiden ik mag gebruiken. En sommigen zien het gewoon voor zich of gebruiken de letterlijk beschreven werking van kruiden. Alles is goed, als je maar vertrouwt dat het magisch mag zijn. Dat is dan weer de energie die de talisman nodig heeft om vervolgens te werken.

Maar mensen gebruiken ook andere manieren om talismannen te maken. Zo gebruiken ze andere dingen dan kruiden van moeder aarde, zoals symboliek, maanstanden of affirmaties.

Een laagdrempeligere manier van het gebruiken van een talisman is een edelsteen aanschaffen. De energie, afhankelijk van de steen, bevordert het bestrijden van je blokkades.

Een talisman kun je ook maken door puur energie en vertrouwen te stoppen in een object. Deze intentie trekt ook al een heleboel aan en weert veel af. Je kunt zelfs verslaving van iemand hierdoor oplossen.

Sommige talismannen, afhankelijk van hoe hij gemaakt is, moet ook weer opgeladen worden. Dat is vaak met edelstenen zo of met talismannen die met behulp van maanstanden zijn gemaakt.

Soorten talismannen

De talisman die ik het leukst en fijnst vind, is onderstaande afbeelding:

talisman

en dit om de volgende redenen:

-De gekleurde stoffen hebben elk een symboliek. Deze kleuren staan voor balans, bescherming en aantrekking;
-De inhoud van deze strikjes kun je zelf bepalen. Je gebruikt dan verschillende kruiden die goed voelen voor een bepaald doel. Zo kun je er bijvoorbeeld één maken tegen energieën die zich met je gewicht bemoeien. Of je kunt er één maken zodat je sneller bent opgeladen na een zware periode. Wat voor inhoud je er ook aan toevoegt, hij werkt alleen als je er bewust ook nog mee bezig blijft. Als je verwacht dat de strik alles doet en dat je het zelf volledig los kan laten, dan wil hij wel eens weigeren. Omdat bewustwording het sterkst maakt.

Heb jij ooit een talisman gehad?

Waar een talisman voor kan werken

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Talisman amulet (witte magie)”