De volle maan van 27 februari 2021

energiekoorden

De vorige volle maan stond in teken van je ademruimte en een druk hoofd. Deze volle maan van 27 februari 2021 staat nog steeds in het teken van een droge keel, druk in de nek en een fijner (slaap)ritme allemaal als signalen om je zielenmissie meer te mogen volgen.

De volle maan van 27 februari 2021

Tijdens deze volle maan van 27 februari 2021 leren we meer over het hebben van een droge keel. De energie van de maan gaat voor de meesten dit effect geven. De keel vraagt je om genoeg water te blijven drinken en te letten op je zorgvuldig uiten en je hart volgen.

Verder zorgt de maan voor wat energie in de nek. Dat komt omdat energieën uit je omgeving wat gauwer daar blijven plakken tijdens deze dagen. Energie die blijven hangen in de nek staan vaak voor een teken dat er mensen zijn in de omgeving die waar je niet duidelijk tegen bent en die op die manier teveel van je verwachten.

Tot slot krijgen we tijdens deze maan juist eens een fijner slaapritme! Hoe merk je dat? Dat merk je aan je tegen middernacht gewoon netjes moe te voelen en ‘s ochtends wat frisser te zijn. Ervaar je wederom slechte nachtrusten? Vraag je dan de volgende twee zaken eens af: verwacht je dat je slecht slaapt? Verwachtingen komen vaak uit. Of spelen er nog zaken die je ritme verstoren, zoals wederom je hart niet in het dagelijks leven? Dat verstoort natuurlijk ook.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Tips voor de volle maan

Eigenlijk draait deze hele maan om zelfzorg en op je pad gaan lopen. Lukt dat, dan word je beloond met minder klachten. Is dat nog lastig, dan krijg je extra veel last van de klachten in de nek en het ritme. Mijn oprechte advies is: je bent het jezelf toch verschuldigd je passie na te gaan? En niet andermans passie? Gun het jezelf!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 27 februari 2021”