Energetische banden verbreken

energetische banden

Energetische banden zijn energetische verbindingen die je niet kunt zien. Je kunt deze hebben tussen situaties, dieren, overleden en de bekendste: andere mensen. Een verbinding tussen deze ziet er voor helderzienden uit als een koord en voor anderen onzichtbaar. Deze energiekoorden noem ik ook wel prikkels. Prikkels vertellen je informatie over iemand. Deze informatie kan gaan over hoe iemand zich zelf voelt en hoe je diegene dus kunt helpen. Maar deze informatie kan je ook wat vertellen over hoe iemand zich naar jou toe voelt.

Iedereen heeft koorden, maar niet iedereen ontvangt ze hetzelfde. Als je hooggevoelig bent, voel je de koorden meer dan als je minder hooggevoelig bent.

Hoe kun je omgaan met energiekoorden/ energetische banden?

Hoe je om kunt gaan met energetische banden, zal ik aan de hand van eerder genoemde thema’s vertellen:

Situaties:
Je kunt een koord hebben met een situatie dat je hebt meegemaakt. Sommige mensen noemen dat ook wel nasleep en eigenlijk betekent dat precies hetzelfde. Als je iets meemaakt, ontvang je prikkels. Hoe intensiever de situatie, positief of negatief, hoe zwaarder die prikkels op je wegen. Een situatie kan jou dus heel lang niet fijn laten voelen, blij maken of ziek maken.

Dieren:
Je kunt je ook je huisdier of een dier voelen. Vaak als je hooggevoelig of eigenlijk heldervoelend bent, spiegel je degene waar je aan denkt. Als je dus aan je huisdier denkt en je krijgt jeuk of pijn of adrenaline en je weet dat je gevoelig bent voor koorden, dan weet je dat je huisdier zich nu zo voelt.

Het komt er wel erg vaak op neer dat mensen nog niet bewust zijn van de koorden die ze ontvangen. Vaak wordt dan de vergissing gemaakt dat wat ze dan voelen van hunzelf is terwijl het eigenlijk andermans klacht is. Dit wordt vaak bestempeld als chronisch, omdat er dus niet echt medicijnen voor zijn, alleen leren verwijderen van koorden.

Mensen:

Energiekoorden zijn niet letterlijk te zien, tenzij je helderziend bent. Prikkels zijn niet letterlijk te zien. Dat betekent dat je gewoon een koord met iemand kan hebben die je niet vaak ziet, of iemand die zelfs overleden is. Je kunt dan net zoals met je huisdier een ander spiegelen en diegene zijn emotie/ pijnen/ gedrag/ gedachten voelen alsof ze van jou zijn.

Hoe verbreek je ze?

Oefening 1: ga bewuster douchen. Douchen spoelt prikkels van anderen tijdelijk van je weg. Zo leer je wat van jou is en wat van de ander: alles dat tijdens het douchen verdwijnt, was niet van jou.

Oefening 2: let op patronen. Hoe voel je je voordat je met persoon a afspreekt? En erna? En is dat een bekend patroon bij persoon a? Word bewust!

Oefening 3: doe als je thuiskomt bewuster de deur achter je dicht. Wapper er ook even mee. Zo houd je alle energieën die je hebt opgevangen gedurende de dag achter je.

Oefening 4: vraag je gids regelmatig om hulp. Dit komt dan echt. Of het nu een financiële meevaller is, of een tip van iemand, of dat je zelf op een idee komt. Dit komt dan van je gids.

Oefeningen moeten altijd logisch en sterk zijn. Vandaar ook wapperen: zet kracht. Als een koord je echt lastig valt, moet je ook echt terugvechten.

Leertip:

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Energetische banden verbreken”