Lichtwerker: wat is het?

Vandaag wil ik breed uitleggen wat een lichtwerker is en doet!

Wat is een lichtwerker?

Een lichtwerker is eigenlijk altijd wel een hoogsensitief persoon. Dat moet ook wel, want zo’n persoon is geboren om de aarde een stukje mooier te maken. Hij wil vaak ook niet anders. En dat kan hij het best als hij diep empathisch kan invoelen in andere mensen, dieren, de planeet en wat zij nodig hebben.

Wat een lichtwerker ook kiest voor werkzaamheden of hobby’s, het heeft vrijwel altijd te maken met het verbeteren van situaties. Zo’n werker is vaak spiritueel en een heler. Als heler helpt hij bijvoorbeeld in een eigen bedrijf, als verzorgende of sociaal medewerker zijn medemens. Of dier natuurlijk. En als hij gewoon in een bedrijf werkt, heeft hij daar ook een bemiddelende rol tussen de collega’s.

Levensles van een lichtwerker

Een lichtwerker heeft vaak verscheidene levenslessen. De voornaamste is rekening houden met zijn eigen grenzen terwijl hij de ander wel optimaal kan helpen. Daarnaast heeft een lichtwerker vaak als les om te leren gaan met energieën en eventuele gaves. Op die manier kan hij zo diep mogelijk waarnemen hoe hij een ander, dier, of situatie kan helpen. Maar bij gaves horen ook valkuilen. Net als elk moois ook iets lelijks heeft. Yin yang. Zo kan een lichtwerker vaak door het zo diep voelen van de emoties van de ander, denken dat het zijn eigen emoties zijn. Dit is verwarrend.

Een levensles wordt niet altijd in één leven geleerd. Soms duurt het even voor een les geleerd wordt en er zijn er meerdere lessen door verschillende levens voor nodig.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Lichtwerker: wat is het?”