Aura: wat vertelt deze en hoe oefen je op waarnemen?

aura

Wat is een aura?

Een aura wordt vaak samen met chakra’s beschreven. Aura’s hebben 7 kleuren. Elke kleur vertelt iets over iemands krachten of blokkades. Elke kleur staat tevens voor een bepaalde chakra. Er zijn dus ook 7 chakra’s. Chakra nummer 5 is bijvoorbeeld de keelchakra.

Hoe neem je een aura waar?

Een energieveld neem je waar met je gave. Een aura is namelijk als een laagje energie om je heen. Zo horen helderhorende mensen bijvoorbeeld gezoem en helderruikende mensen bijvoorbeeld een bepaalde geur. De bekendste gave die gelinkt is aan een aura waarnemen, is helderzien. Van alle gaves, vertellen de kleuren die je kunt zien als je helderziend bent je het duidelijkst iets over de aura. En dus over de persoon

Een bepaalde kleur in aura’s is altijd gelinkt aan een bepaalde chakra. Zo hoort bijvoorbeeld blauw bij de keelchakra. Afhankelijk van hoe intens of hoe zwak een aurakleur is, zegt dat wat over de talenten of de blokkades van een persoon.

Sommige mensen zien slechts één kleur bij een persoon. Of alleen wit, dat is ook helemaal goed. Helderzien werkt voor iedereen anders. In dit geval wil de kleur van die aura je alsnog op de blokkades of juist talenten van iemand wijzen. Meestal schat je dit in samen met je andere gave, zoals het heldervoelen. Of zie je troebel in de aurakleur of juist een heldere kleur. Of zie je alleen aura op het lichaamsdeel dat pijn doet. Dat verschilt wederom per persoon.

Hoe kun je waarnemen oefenen?

Vergeet nooit je aura eerst te beschermen voordat je gaat oefenen met aura’s lezen. Een aura zit om mensen, maar ook om objecten die van mensen zijn. Begin dus eens verschillende zaken uit met de stand van je ogen om een energieveld waar te nemen. Gebruik een witte muur als deze. En bijvoorbeeld het schilderij op als deze.

Aura witte ruimte

aura

Soms helpt het om door een klein gaatje dat je vingers maken heen te kijken. Zo stimuleer je je zienswijze en dus helderzien.

Problemen in iemands aura

In veel alternatieve hulpverlening, als de hulpverlener helderziend is, worden de aurakleuren gebruikt om iemands klachten op te sporen. Uiteraard kan dit ook met een andere gave, zoals trillingen horen bij een bepaalde chakra of letterlijk iemands pijn voelen. Dat wordt allemaal verteld door de energielaag.

Wat betreft aura’s zien: wanneer iemand een blokkade heeft op een bepaald lichaamsdeel of emotie, is daar een andere aurakleur als anders. De aura kan bijvoorbeeld minder fel zijn, deels ontbreken of troebel zijn. Dat vertelt dan dat er een blokkade is op de bijbehorende chakra. Afhankelijk van het soort hulpverlener het betreft, vult hij de kleur of het gat aan met zijn hulpverlening. Denk aan healing of het helend herbeleven van een vorig leven. Een fijne hulpverlener zal op een gegeven moment ook weten dat bij het ontbreken van een aura bij wijze van healing hoort, dat bij een troebele kleur iets uit het vorig leven speelt en dat bij een minder felle kleur bijvoorbeeld onzekerheid speelt. Zo wordt hij met zijn helderziende ogen je eigen handleiding. Uiteraard kunnen andere gaves hier alleen maar bij helpen om de juiste soort hulp in te schatten.

Versterk je gaves!

Leertip:

Helderziendheid uitleg

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Aura: wat vertelt deze en hoe oefen je op waarnemen?”