De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021

De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021! Met uitgelicht: Ram 21 maart- 20 april

Dag ram. Jij bent als jarig deze maand extra uitgelicht in deze horoscoop! Geniet ervan!

Voor jou een maand waarin je veel slikt en dit ook letterlijk merkt. Dit houdt in dat er veel dingen net niet helemaal naar je zin gaan en dat je hierdoor veel slikt. Het slaat namelijk op je lichaam.

Verder voor jou een maand waarin je je wat zorgelozer voelt dan anders. Geniet ervan!

Je kracht deze maand is je helderweten. Je krijgt dingen extra binnen deze maand op basis van deze gave. Als plotse gedachtes. Alsof je ineens weet hoe dingen zitten.

Je valkuil deze maand is je kop in het zand steken en hierdoor foutjes maken. Blijf dicht bij jezelf!
Adviezen voor de overige sterrenbeelden:

Stier: 21 april- 20 mei

Hoi stier! Voor jou een maand vol met overprikkeling! Je staat deze maand wat meer open voor allerlei impulsen. Dit maakt je scherper en helderziender, maar ook moe en druk in het hoofd.

Je kracht deze maand is dat lichamelijke klachten een oplossing beginnen te vinden.

Je valkuil deze maand is een nek dat niet helemaal meewerkt (pijn doet).

Leertip: Klik op de afbeelding

hsp vermoeidheid

Tweelingen: 21 mei- 21 juni

Voor jou deze 30 dagen een periode van slaperigheid. Je hebt enkele zaken opgelost in het leven en nu mag je je verdiende rust pakken! Vecht er niet tegen.

Je kracht deze maand is je helderzien: je ziet dingen simpelweg voor hoe ze zijn en je zelfvertrouwen erin gaat groeien.

Je valkuil deze maand is druk in het hoofd hebben door het helderzien.


Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag lieve kreeft. Voor jou een maand waarin je je hygiëne af en toe laat voor wat het is. Je bent zo gefocust bezig, wat prachtig is, dat je je basisbehoeften soms vergeet! Let erop! Want als je aandacht wel aan je zelfzorg besteedt, levert dit juist meer energie op.

Je kracht deze maand is dat je je na je periode van gefocust zijn goed kunt ontspannen. Geniet daarvan!

Je valkuil deze maand is wat minder zorgvuldig omgaan met je vriendschappen. waak hiervoor

instagram

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van gereserveerdheid. Je treedt deze maand lekker overal in de achtergrond en observeert prima. Je hebt het daar reuze naar je zin! Leerzaam voor jou. Vertrouw maar wat je observeert.

Je valkuil deze maand is gevoelig gehoor en overal jeuk hebben.

Je kracht deze maand is dat je buik je vertelt wat goede wegen voor jou zijn om te bewandelen.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je veel gaat slikken. Je hebt wat keelklachten. Je bent gewoon wat zaken aan het verwerken en dat doet soms even zeer, maar je komt er heel mooi uit.

Jouw kracht deze maand is je zomaar heel blij voelen!

Je valkuil deze maand is zware benen hebben. Daar zit gewoon veel energie in opgeslagen. Dat gaat vanzelf over. Maar het helpt om te onderzoeken hoe je het kan verminderen omdat het leerzaam voor je zal zijn in latere periodes.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand met veel gelukjes en meevallers op financieel of vriendschappelijk niveau. Het leven lacht je eventjes extra toe!

Je kracht deze maand is je hongergevoel beter kunnen aanvoelen waardoor je leert voelen wat jij én je lichaam nodig hebben om optimaal te presteren.

Je valkuil deze maand is je extra irriteren aan een jaloerse omgeving. Ik zou zeggen: handel er maar naar!Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand met wat zware schouders en niet één kunnen worden met je lichaam. Dat komt omdat je je hart deze maand niet volgt en je je vooral wijsmaakt dat je het wél volgt. Daarom de signalen vanuit je lichaam. Dit gaat over als je eerlijk naar jezelf gaat zijn.

Je kracht deze maand is veel kunnen genieten van de kleine dingen en ondernemend zijn!

Je valkuil deze maand een uitzichtloos gevoel hebben.

Zoals jullie lezen kan het voor de schorpioen goed 2 richtingen op deze maand.Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand van een zwaar gevoel hebben en veel willen eten. Ook een stukje verdriet weg eten. Pas daarvoor op.

Je kracht deze maand is je veilig en thuis voelen.

Je valkuil deze maand is verdrietig zijn omdat je zaken van vroeger aan het verwerken bent.

nieuwsbrief

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand met een verstopte neus. Het wil namelijk allemaal even niet zo stromen in je leven. En dat mag. Probeer lief te zijn in je gedachten over jezelf en over de toekomst. Voor jou geldt deze maand namelijk extra: wat je wenst, is wat je krijgt. Maar dus ook de negatieve zaken.

Je kracht deze maand is dat je buik netjes zijn werk doet betreft gewicht behouden/ afvallen/ aankomen. Kom dit positief tegemoet.

Je valkuil deze maand is nekpijn en zware schouders. Je draagt teveel lasten vanuit je omgeving mee.Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Voor jou een maand waarin je vooral op de automatische piloot leeft. De maand vliegt voorbij! Je bent gewoon erg druk met de nodige plannen uitwerken.

Jouw kracht deze maand is bergen werk verzetten.

Je valkuil deze maand is je naïef voelen en je intuïtie niet opmerken en daardoor vergissinkjes maken in keuzes.


Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag lieve vissen. Voor jou een maand waarin je net als de waterman op de automatische piloot bezig bent. Je bent in afrondende fases aangekomen en die zijn soms wat zwaar en aanwezig. Dit is dan jouw manier van omgaan hiermee.

Je kracht deze maand is zelfverzekerdheid en fit zijn!

Je valkuil deze maand is aan taken beginnen maar de dingen niet afmaken.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2021”